Formular për aplikim
Zgjedh nivelin ku dëshiron të aplikon: *
Drejtimi ku aplikoni: *
Informata Personale
Emri, emri i prindit dhe mbiemri *
Your answer
Gjinia *
Datelindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Numri personal *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
Numri i telefonit i prindërit *
Your answer
Vendlindja dhe Komuna *
Your answer
Adresa e përherëshme (Rruga, Vendi, Komuna) *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Shtetas *
Your answer
Kombi *
Your answer
Përgatitja paraprake shkollore
Emri i shkollës së mesme të ulët
Your answer
Nota mesatare
Your answer
Pikët e testit të arritshmërisë (e plotëson në rast se aplikon për Shkollim Profesional)
Your answer
Emri i shkollës së mesme të lartë
Your answer
Drejtimi i shkollës së mesme
Your answer
Nota mesatare në shkollë të mesme
Your answer
Pikët e testit të maturës:
Your answer
Viti kur ka përfunduar
Your answer
Vendi i kryerjes së shkollës
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service