Registratieformulier Haagsche Tafeltjes Avond (24 mei)

Gedurende de Haagsche Tafeltjes Avond van SIB-Leiden kan jij politici en bestuurders uit alle bestuurslagen ontmoeten. In een informele setting en gedurende 4 rondes van 25 minuten kun jij alle onderwerpen bespreken, van het huidige beleid tot hoe deze mensen ooit deze functies hebben kunnen bereiken in hun leven. De Haagsche Tafeltjes Avond van vorig jaar was een groot succes met onder de aanwezigen burgemeesters, tweedekamerleden, maar ook leden van de Provinciale Staten of de gemeenteraad.

De Haagsche Tafeltjes Avond van dit jaar zal plaatsvinden op woensdag 24 mei 2023 in Nieuwspoort in Den Haag en zal starten om 19:00.

Alle studenten zijn welkom om naar dit gratis evenement te komen.

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als je je te laat aanmeldt, zal je op de wachtlijst worden gezet. Uiterlijk één week van tevoren krijg je te horen of je mag komen!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je voornaam? *
Wat is je achternaam? *
Wat studeer je? *
Bevestiging van aanwezigheid *
Je zal gecontacteerd worden via het opgegeven e-mailadres niet later dan een week voor het evenement met meer informatie over het evenement en een schema van de avond. Door het aanvinken, bevestig je jouw aanwezigheid bij de Haagsche Tafeltjes Avond 2023, waarbij hoort dat je de volgende huisregels naleeft:

1. Je draagt kleding volgens de dress code 'Tenue de Ville'
2. Je bent respectvol naar de politici, bestuurders en medewerkers.
3. SIB-Leiden heeft de toestemming om je te verwijderen van het evenment bij ongepast gedrag.
4. Als je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn bij het evenement zul je een mail sturen naar bestuur@sibleiden.nl met daarin je annulering die tenminste 24 uur voor het evenment is. (Dinsdag 23 mei 19:00)
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy