Biljetter - Hidden Shadows
Här bokar du biljetter till föreställningen Hidden Shadows. Biljetterna är gratis men vi ser gärna ett frivilligt bidrag för fikat. Kontanter och Swish kommer att fungera som betalsätt för detta. Då antal platser är begränsade vill vi att varje person anmäler sig till arrangemanget. Vill du boka biljetter till familjen eller ett större sällskap så går det också bra, skriv då in hur många ni blir i formuläret. Vi skickar sedan en bekräftelse med epost till den adress du uppger. Ditt namn samt antal biljetter som du bokat kommer att finnas på en gästlista vid entrén till teatern.

För att säkra en plats till föreställningen vill vi ha din anmälan senast 1 mars. Sker det förändringar i din bokning innan den dagen kan du gå in och ändra din anmälan, var noga med att du anger samma namn och epost adress.

Ditt namn *
Your answer
Din epost adress *
Your answer
Ditt telefonnummer (Så att vi kan kontakta dig om det skulle bli några förändringar på kort varsel)
Your answer
Vilken föreställning vill du boka biljetter till? *
Hur många biljetter vill du boka? *
Your answer
Övrig information som vi bör känna till
Your answer
Hantering av personuppgifter
De uppgifter du lämnar i detta formulär kommer att hanterats i enlighet med vår integritetspolicy: http://iogt.se/integritetspolicy/

Din e-postadress behövs för att vi ska kunna kontakta dig om det blir några förändringar gällande föreställningen. Vi vill även kunna återkomma till dig efter föreställning för att få veta vad du tyckte om den. Efter det kommer din epost-adress att tas bort ur vårt system. Detta formulär tillhandahålls av google som har sina villkor för hur uppgifter som lämnas på deras sidor hanteras se längst ner på sidan.

För att kunna boka biljetter till denna föreställning godkänner jag att IOGT-NTO-rörelsen får hantera mina personuppgifter enligt ovan angivna förutsättningar. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms