Vrei să fii mentor - voluntar?
Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) este o organizaţie non-profit care îşi propune dezvoltarea comunităților mici din România, prin formarea de lideri.

În următoarea perioadă vom implementa la nivel județean, programul Changemakers, cu sprijinul Fundației Kids Rights din Olanda. Programul presupune să încurajăm 200 de copii și tineri, cu vârsta cuprinsă între 12 - 24 de ani, să dezvolte și să implementeze proiecte locale în domeniul drepturilor copiilor și/sau obiectivelor globale de dezvoltare durabilă. Pentru a sprijini copiii și tinerii din regiunea noastră să realizeze proiecte, căutăm 20 de profesori, bibliotecari, lideri formali sau informali ce doresc să se implice ca mentori în Programul Changemakers.
Prenume, nume *
Adresa de email *
Telefon *
Localitate *
Instituția/Organizația *
Vârsta *
Adresa de facebook *
Vă rugăm inseraţi linkul! Exemplu: www.facebook.com/ASIRYS
Care sunt motivele pentru care doriți să vă implicați în Programul Changemakers? *
Care este experiența dvs. în lucrul cu copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 12-24 de ani? *
Câți copii și tineri doriți să mentorați? *
Cum ați aflat de Programul Changemakers? *
Cât timp doriți să alocați activităţilor de voluntariat în cadrul acestui program? *
Required
Ce așteptări aveți de la această experiență de voluntariat? *
Datele vor fi stocate și prelucrate de ASIRYS în temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR). Prin bifarea acestei căsuţe, sunteți de acord să vă fie preluate datele personale. Pentru mai multe detalii, consultaţi: https://www.supertineri.org/2018/08/gdpr-politica-privind-protectia-datelor.html. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy