IGAZI!!! MKKP passzivista jelentkezési lap 27/B Legeslegvégsőutániutáni 3.2 és egyre nő
Megváltanád a világot, kipróbálnád a kézügyességed, kertészkednél, barkácsolnál, segítenél elesetteken, rajzolnál egy szépet vagy programoznál egy kiadósat? Túl régen igazoltattak? Vagy csak van eg9y csomó időd és nem akarsz alkoholista lenni? Ha szeretnél részt venni a vicces, hasznos és szép (de legalább a háromból kettő) passzióinkban, értesz valamihez, amely tudás nem heverhet parlagon, vagy épp csinálnál valami teljesen mást, mint amit eddig csináltál, akkor jelentkezz!

Kattintásommal hozzájárulok ahhoz, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt személyes adataimat, valamint politikai szimpátiám tényét mint különleges adatot, a velem való kapcsolattartás, továbbá politikai tevékenység folytatása céljából kezelje. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes.

Tudomásul veszem, hogy az adatkezelőtől kérhetem a személyes adataim, illetve különleges adataim kezeléséről, illetve továbbításáról való tájékoztatást, személyes adataim, illetve különleges adataim helyesbítését, törlését vagy zárolását. Tudomással bírok arról, hogy bármilyen jogsértés észlelése esetén jogosult vagyok bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., telefon: +36-1-391-1400, telefax: +36-1-391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulni.
Ne nézd meg, mert több mint negyed óra.
Neved: *
E-mail címed: *
Ide küldjük majd a pénzt!
Telefonszám (csak számok, pl 36301111111) *
Add meg, hogy el tudjunk érni, amikor passzió van a közeledben és kellessz nagyon! Amikor nem akarunk semmit, nem hívunk.
Melyik településen laksz?