Atelier de Respiratie Holotropica
Data limita de inscriere si achitare a contributiei: 10 noiembrie.
Atelierul are loc doar daca strang minimum 14 participanti.

Când:
- 16 noiembrie orele 14.30 - 20.30
- 17 noiembrie orele 9.30- 20.30

Unde: Sala Drumul spre Centru, B-dul Banu Manta nr. 60

Contribuția dvs.: 500 de lei sub formă de donație in contul RO27INGB0000999900421017, titular Camelia Hârjău, până pe data de 13 noiembrie 2019. Locul este rezervat la achitarea integrala.

Cine poate participa: La acest atelier poate să participe oricine vrea să meargă pe o cale de creștere personală de mare putere. Se adresează de asemenea celor care doresc să devină terapeuți sau care lucrează deja în domenii de specialitate (medici, psihologi, psihoterapeuți, practicieni holistici, profesori, asistenți sociali, asistenți medicali, etc.).

Contraindicații: La acest atelier nu pot participa femeile ÎNSĂRCINATE, persoanele cu probleme cardio-vasculare, hipertensiune arterială, patologii psiho-emoționale severe, glaucom, desprindere de retină, osteoporoză, accidente sau intervenții chirurgicale, boli infecțioase în acutizare, epilepsie și schizofrenie. Participanții vor completa și vor semna un formular medical înaintea participării la acest atelier

Pregătire:
• alimentație ușoară și cât mai naturală, vegetariană (fără carne) – înaintea și în timpul atelierului
• consumul redus de cafea, apă și alte lichide – în timpul seminarului
• vă recomandăm să vă aduceți hrană ușoară pentru pauza de prânz
• vă recomandăm să vă aduceți: două pături (una pentru pus pe saltea, una pentru vă acoperi), pernă, îmbrăcăminte confortabilă în care să vă puteți mișca ușor (exclus blugii), încălțăminte de interior, șosete groase, orice altceva credeți că aveți nevoie pentru a vă simți confortabil.

Coordonator curs: LYUDMILA SCORTESCU – psihoterapeut transpersonal certificat European, Preşedinte "Asociația de Dezvoltare Transpersonală", Psihoterapeut format în „Psihoterapie Integrativa Transpersonală” la Institutul de Psihoanaliza din Moscova, Formare în Respirația Holotropică a lui Groff (program coordonat de Vladimir Maykov Russia), Formator al Programului pentru „Terapia orientată spre proces al lui A. Mindell” în Republica Moldova, Membru al Consiliului în Asociația Europeană Transpersonală (EUROTAS).

Organizator curs: Camelia Hârjău – 0731.854.383, camelia.harjau@gmail.com
.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Numele si Prenumele/Name and Surname *
Email *
Numărul de telefon/Phone number *
La ce sesiune doriti sa participati? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy