Formulari d'inscripció a 24h
Per a realitzar la inscripció és indispensable donar les dades del responsable de l'equip, i tantes dades referent als pilots com sigui possible.

Un cop enviat el formulari, rebreu un email a l'adreça del responsable de l'equip, amb les instruccions per a fer l'ingrés de la inscripció. La inscripció no serà efectiva fins que no es rebi l'ingrés.

L'ordre de preferència en el cas d'un mateix número de dorsal, per a l'entrada a la zona de Paddock, es determinaria per estricte ordre d'inscripció completada (inscripció web + pagament). El preu de la inscripció és de 850 €, període des del 18 de juny de 2022 fins al 29 de juliol de 2022 a les 18.00.

Consideracions importants:

- Al realitzar la inscripció s'està acceptant implícitament el reglament vigent en el moment de la inscripció.

- Els equips que en el moment de fer les inscripcions no tingueu totes les dades (noms de pilots, DNI, llicències...), les heu de fer arribar a l'organització abans del 12 d'agost de 2022. Podeu enviar la informació a inscripcions@24hores.cat, indicant el nom del vostre equip.

- Si el vostre equip vol formar part del Grup Vall del Tenes, Internacional, Fèmines, Mixtes, Master40 o Sub20, haurà d'acreditar-ho. Per acreditar aquest fet, heu d'enviar escanejat el DNI o document oficial del pilot a inscripcions@24hores.cat.
- Durant el procés de verificacions administratives, per tots els pilots serà IMPRESCINDIBLE entregar la LLICÈNCIA per a poder participar en la prova.

Per qualsevol dubte referent a la cursa, inscripcions o llicències, les podeu fer via email a inscripcions@24hores.cat o al WhatsAtpp al 640 570 827 (de 18:30 a 21:30).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy