Fes-te soci de l'Associació Viu Guimerà - gratuït
Comparteixes les inquietuds de l’associació?
Vols col·laborar amb nosaltres?
Ja has estat implicat durant aquest any?
Encara no, però trobes la iniciativa positiva i necessària?

DONCS FES-TE SOCI/A DE L’ASSOCIACIÓ VIU GUIMERÀ! És gratuït.

Complimenta aquest formulari de sol·licitud d'alta amb les teves dades. Com més sumem, més lluny arribarem!! Ajuda'ns a difondre-ho.

Si vols col·laborar de forma econòmica a Viu Guimerà, ho pots fer a través de transferència bancària al compte bancari de l’associació ES31 3140 0001 99 0015396900.

Aquest formulari és personal (un qüestionari per persona), ja que la condició de soci/a és individual i personal. Les teves dades de Caràcter Personal, tal com t’informem, tan sols les farem servir en l'àmbit d'aquest projecte.

Moltes gràcies - Viu Guimerà
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Cal / Ca la / Ca l'
Nom *
Cognoms *
Telèfon *
Lloc de residència *
Correu electrònic *
Any de naixement
Professió
Si els menor de 18 anys indica el nom del teu representant legal
Per donar-se d'alta a l'Associació cal acceptar les seves finalitats: *
Captionless Image
Required
Conforme el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la corresponent Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de 2018, informem: Responsable: Associació Viu Guimerà (CIF: G-06826630); Finalitat: la que es desprèn del consentiment i l’exercici de les finalitats pròpies de l’associació; Destinataris: no es preveu cedir-les a tercers; Conservació: fins la fi dels terminis previstos en la Llei respecte la prescripció de responsabilitats; Drets: d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat i revocació del consentiment, mitjançant l’enviament d’E-mail a viuguimera@gmail.com, o a través de l’adreça física de l’Associació Viu Guimerà: C/ Raval de dalt, 28 de Guimerà, Lleida. Entès tot l’anterior i d’acord amb el mateix, CONSENTEIXO ESPECÍFICAMENT I AUTORITZO a l’Associació Viu Guimerà perquè tracti les dades de caràcter personal que li facilito conforme la normativa legal vigent. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy