Inschrijving Genereuze bobslee
Dank je wel om het onderstaande inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen ten laatste op zondag 20 oktober. Ook wanneer je niet mee kan gaan willen wij beleefd vragen dit via dit formulier te laten weten. Dan kunnen we andere mensen de kans geven om alsnog mee te gaan.

Let op: je inschrijving is maar definitief indien je het juiste bedrag overschrijft op rek. nr. BE11 0689 9998 4848 van Hart voor Handicap vzw met als vermelding 'taxibob Winterberg'. Prijzen per persoon.

• In tweepersoonskamer, met afdaling taxibob: 299 euro
• In single kamer, met afdaling taxibob: 349 euro
• In tweepersoonkamer, zonder afdaling taxibob: 199 euro
• In single kamer, zonder afdaling taxibob: 249 euro

Indien dit bedrag niet op onze rekening staat op maandag 28 oktober vervalt je inschrijving. We zijn hier strikt omdat we zeker willen zijn dat we zoveel mogelijk mensen met en zonder beperking de kans willen geven om dit unieke event mee te maken.

Indien in overleg met de Federatie voor Bob- en Sleesporten (BFBS) wordt besloten dat een afdaling met de taxibob voor jou teveel risico's inhoudt, wordt het volledige inschrijvingsbedrag vanzelfsprekend teruggestort. Tenzij je zou beslissen alsnog mee te gaan zonder zelf de afdaling te doen.
Email address *
Voornaam en naam *
Your answer
Ik ga mee op naar Winterberg voor de Genereuze Bobslee op zaterdag 4 en zondag 5 januari. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy