Lotuscupen
Vi har återigen nöjet att bjuda in till årets agilityfest i Lotushallen! Fina priser, härlig stämning, roliga banor, ett gigantiskt lotteri och god mat är vårt motto!

Vi har Small, Medium och Large men med lägre höjder (max 20, 35, 50cm). I hoppklasserna kommer vi även att ha Hallonklass, dvs en lättare klass där alla är välkomna.

Datum
1 december 2018
Plats
Lotushallen, Öinge 103, 310 44 Getinge. Vägbeskrivning hittar ni på www.lotushallen.se
Klasser
Hallonklass kommer enbart ha hopphinder och tunnlar. Hallonklassen är öppen för hundar från 15 månader och öppen för alla. Öppenklasserna är också öppna för alla men innehåller alla typer av hinder. Det kommer vara 3 storleksklasser vilket innebär att XS + S tävlar i S och L + XL tävlar i L. Det kommer vara lägre hopphöjder med max 20 cm, 35 cm och 50 cm i de olika storleksklasserna.
Betalning
Betalning görs till Boslätts Lantbruk HB, bg 849-4478 eller på SWISH 1231228907 Märk betalning med förare, hund och storlek.
Pris: 70 kr/klass och 50 kr/blåbärsklass

Anmälan är giltig först när betalningen är genomförd.
Anmälan och betalning senast 19 november.

Café
Du kan köpa fika i vår cafeteria och dessutom kommer grillen att vara igång så det finns möjlighet att köpa korv från Gudmundsgården. Givetvis kommer även ett vegetariskt alternativ att finnas.
Priser
Det blir prisutdelning med riktigt fina priser i alla klasser och vi kommer även att utse en sammanlagd Lotuscupvinnare i varje storlek (ej Hallonklass) som vinner var sin regnbågstunnel! Under dagen blir det dessutom lotteriförsäljning med fina priser, bl.a. ett hinder från Deas Snickare!

Besök Dea's Snickares sida för att se de fina hopphindren: www.deasab.se

Välkoma!
Anmälan
Om du har problem att anmäla genom formuläret kontakta Mette på mette@ozzy.se
För- och efternamn: *
Your answer
Mailadress: *
Your answer
Hundens tilltalsnamn: *
Your answer
Storlek *
Ras *
Your answer
Jag anmäler mig till klass: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service