Prijava za adventski ciklus
Prijavnica za studente i radnu mladež koji žele sudjelovati u tečaju kršćanske meditacije i ignacijanskim duhovnim vježbama od 4.10 do Božičnog vremena.
Ovaj ciklus organiziran je u obliku individualno davanih duhovnih vježbi. Nagovori traju otprilike sat vremena i odražavaju se nedjeljom nakon večernje mise, u 20h u velikoj dvorani Palmotićeve 31 kroz listopad. Nakon toga vas vode vaši pratitelji.
Razgovori s pratiteljima počinju tek nakon tečaja kršć.meditacije (polovicom listopada), traju 20 minuta i odvijaju se u prostorima Palmotićeve 31. Nije moguće imati razgovore telefonom. U slučaju postroženja epdiemioloških mjera susreti će biti preko video poziva.
Molimo vas za iskrenost i povjerenje u pisanju odgovora.
Prezime *
Ime *
Spol: *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
E-pošta *
Mobitel *
Adresa prebivališta (ulica i kućni broj) *
Mjesto prebivališta *
Poštanski broj *
Koje je Vaše zanimanje? Ako studirate, unesite naziv fakulteta i smjer. Ako idete u srednju školu, navedite naziv škole. *
Navedite naziv župe kojoj pripadate i mjesto u kojem se župa nalazi *
Jeste li član neke zajednice? Ako jeste, molimo Vas, navedite njen naziv (SKAC, Frama, MZ Srce Isusovo i sl.)
Označite sve gdje ste aktivni? Ukoliko nismo ponudili opciju, upišite je pod ostalo. Hvala *
Required
Jeste li imali ili imate ozbiljnijih zdravstvenih poteškoća (npr. korona virus, infektivna mononukleoza, alergijske reakcije na ubod, Chronova bolest, celijakija, dijabetes...)? * *
Jeste li imali ili imate psiholoških poteškoća ili oboljenja? *
Ukoliko je vaš odgovor na prošlo pitanje potvrdan, molimo navedite o kakvim poteškoćama je (bila) riječ, te u kojem vremenskom razdoblju su poteškoće trajale.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SKAC Palma. Report Abuse