FORMULAR DE ÎNSCRIERE - CNMAEFS 2018
În perioada 13-14 septembrie 2018, se va desfăşura la Cluj-Napoca, A IV-a Conferinţă Naţională de Medicină Aplicată la Educaţia Fizică şi Sport, după modelul creat în 1937 de Prof. Dr. Iuliu Haţieganu. Evenimentul este deschis şi participanţilor din afara ţării.
Conferinţa este organizată de Societatea Medicală Română de Educaţie Fizică şi Sport, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca în scopul organizării unei manifestări cu nivel ştiinţific ridicat.

În acord cu Regulamentul European privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă informăm că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt necesare pentru buna desfășurare a evenimentului. Aceste date vor fi prelucrate doar în acest scop, respectiv asigurarea materialelor conferinței, centralizarea și urmărirea necesarului pentru serviciile logistice, raportarea către organizațiile profesionale, eliberarea certificatelor de participare care atestă participarea dvs. și obținerea creditelor EMC și EFC, ele nefiind transferate, dezvăluite, vândute sau folosite în alte scopuri decât cele declarate.
Email address *
Completarea acestui formular de înregistrare reprezintă consimțământul dumneavoastră privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul și modul descris în paragraful anterior? *
Required
NUME ȘI PRENUME *
CNP *
PROFESIE *
Dacă ați ales alte categorii, vă rugăm detaliați:
GRAD PROFESIONAL *
Dacă ați ales altele, vă rugăm detaliați:
SPECIALIZARE *
Vă rugăm , dacă nu regăsiți specialitatea dvs. să bifați „ALTELE” și să detaliați în paragraful următor
Dacă ați ales „ALTELE” vă rugăm specificați:
LOC DE MUNCĂ *
ADRESA LOCULUI DE MUNCĂ *
În formatul localitate , judet
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy