Vårstädning för ditt äktenskap
Förra årets mycket uppskattade relationsdag är tillbaka med Linda & Johan Odén från Family and Friends International.

Boka tidigt pris: 200 kr/person om du bokar mellan 24/2-10/3
Ordinarie pris: 250 kr/person om du bokar mellan 11/3-6/4
I priset ingår såklart gofika och lunch.

Email address *
Namn *
Your answer
Antal personer *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Specialkost
Your answer
Samtycke GDPR
De personuppgifter som lämnas till Citykyrkan kommer att hanteras på ett lagligt, korrekt och öppet sätt i förhållande till den registrerade.

Personuppgifter är all information som kan identifiera dig. Exempel på personuppgifter som Citykyrkan kan komma att hantera är namn, adress, födelsedatum, telefonnummer, e-post, kön, foton m.m.

Personuppgifterna kommer att hanteras av Citykyrkans anställda och de volontärer som behöver insyn för att Citykyrkans verksamhet ska fungera. Ändamålet med hanteringen är bland annat att kunna delge information om Citykyrkans verksamhet samt inkludera den registrerade i Citykyrkans aktiviteter. Uppgifterna kan komma att användas för kommunikation och marknadsföring av Citykyrkan och dess verksamhet, samt för att förbättra Citykyrkans tjänster.

Citykyrkan har gjort en inventering av i vilka system personuppgifter hanteras, samt skapat en policy för hur hanteringen ska ske. Åtgärder har även vidtagits för att öka säkerheten av hanteringen och samla ihop personuppgifterna på så få platser som möjligt. Ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter är Citykyrkans styrelse. Om du önskar mer information kontakta styrelsen via e-post på info@citykyrkan.se eller Citykyrkan Örebro, Box 7, 701 40 Örebro.

Personuppgifterna kan komma att förvaras på en server som inte är placerad i EU (så kallat tredje land), dock endast i tredje land som EU-kommissionen beslutat har en adekvat skyddsnivå. Citykyrkan kommer att säkerställa att de externa företag som tillhandahåller tjänster till Citykyrkan förbinder sig att följa ett personuppgiftsbiträdesavtal för att ytterligare säkerställa ett skydd för dina personuppgifter.

Som registrerad äger du alltid rätt att begära tillgång till, rättelse, radering eller begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Ditt samtycke kan närsomhelst återkallas. Som registrerad äger du även rätt att inge klagomål till Datainspektionen.

Genom att klicka på länken nedan samtycker du till att personuppgifter för de nedan angivna personerna hanteras av Citykyrkan. Du bekräftar även att du tagit del av informationen ovan.

Jag har läst informationstexten och samtycker *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Citykyrkan Örebro. Report Abuse - Terms of Service