Anmälan Albatross Juniorträning 2019
Vi har även i år valt att behålla två olika träningsgrupper, Breddjunior och Juniorlag. Den stora förändringen är spelträning fredagar med gemensam tid för alla träningsgrupper. Däremot är det förstås inget som hindrar att man också passar på att spela samma dag som man har teknikträning eller spelar andra dagar också.

För att få delta i Albatross juniorträning måste man vara medlem i Albatross Golfklubb, saknas medlemskap görs ansökan via klubbens kansli.

Breddjunior
Som breddjunior tränar man antingen måndagar eller torsdagar, totalt 15 tillfällen. Teknikträningen delas upp i följande grupper – måndagar – killgrupper från (9 år och uppåt) – torsdagar – tjejgrupper och en killgrupp (9 år och uppåt) .

Varje tillfälle är en timma och preliminärt är första grupp 16.30 båda dagarna. Men då vi vill utöka antalet grupper så kan ni senare i anmälan fylla i ni kan tänka er att starta träningen tidigare. Får vi tillräckligt med intresse kan det bli ytterligare en eller ett par träningsgrupper och tiden för första grupp kan ändras något.

Avgift: 2.300:- Betalas via Golf.se: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1854642
(glöm inte att också slutföra anmälan i detta formulär)

Juniorlag
I denna grupp samlas alla de juniorer som vill tävla och spela seriespel i våra juniorlag, J16 och J21. Här förväntas man delta Göteborgs golftour, Teen Tour eller högre. Nyhet för i år är att alla i juniorlagen tränar tillsammans och att tiden är utökad till 2,5 timmar. Målet är att svetsa samman gruppen, få bättre sparring på träning.
Träningstid är tisdagar 16.30-19:00, 15 tillfällen.

Avgift: 2.500:- Betalas via Golf.se: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1854715
(glöm inte att också slutföra anmälan i detta formulär)

Spelträning på fredagar
Inför varje spelträning kommer en aktivitet att läggas upp på Golf.se där man anmäler sig. Man väljer om man vill spela Eaglekorten eller 19-27 och på 19-27 kommer vi ha ett begränsat antal blockade tider, endast för juniorerna. Dock måste man anmäla sig senast på torsdagen.
Spelträningen på fredagar är en "tävling" där deltagandet premieras och i höst korar vi de som har deltagit på flest antal spelträningar.

Vid spelträning på fredagar kommer föräldrar finnas på plats som ledare och vid några tillfällen kommer det ordnas med något lätt att äta. Schema för ledare kommer ut efter anmälningstiden gått ut.

Även i år kommer vi behöva hjälp av er föräldrar för kunna genomföra olika typer av junioraktiviteter. Anmälan till detta i görs sist i denna anmälan. Är du intresserad av att vara med i Juniorkommittén så kontakta oss.

Mer information avseende träning m.m. finns tillgängligt på Albatross Juniorsida (albatrossgolf.se/juniorkommitten).

Glöm inte att ni behöver både fylla i denna anmälan och betala avgiften via en av länkarna ovan.

Välkomna med er anmälan senast 2019-03-31!

/Juniorkommittén

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service