Càpsules formatives per a famílies
Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Piera, Piera Educa, us volem oferir 4 formacions on-line gratuïtes en format webinar, que us puguin orientar i ajudar en diferents àmbits (psicopedagògic, físic o d’alimentació) per afrontar aquests dies de confinament.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Assistiré a les següents formacions *
Required
Nom participant *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon
Observacions i comentaris
Títol sense títol
L'Ajuntament de Piera usarà les dades obtingudes només per comunicar al participant qualsevol notícia relacionada amb aquestes formacions. Pel que fa a les dades sol·licitades, els participants podran exercir els drets reconeguts per llei d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si escau, així com el dret de revocar el consentiment prestat per a la cessió de les seves dades. Aquests drets podran ser exercits pel participant o, si escau, per la persona que el representi mitjançant sol·licitud escrita i signada, dirigida per correu electrònic a l’adreça pieraeduca@ajpiera.cat
L'Ajuntament de Piera compleix les obligacions d’acord amb el que estableix la normativa aplicable, la Llei Orgànica 3/2015, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy