Diepenring Drijfveren
In crisistijd worden drijfveren zichtbaar. Nu de bijeenkomsten van Tweelinck gedwongen op een laag pitje staan, is er eindelijk tijd voor het boek over de bevlogen mensen van Diepenring dat ik altijd wilde schrijven.

Wil je me helpen met deze uitdaging, bestel het boek 'Drijfveren' dan alvast. Het verschijnt medio 2020 bij een gerenommeerde uitgever of in eigen beheer. Volg de voortgang op www.tweelinck.nl.

Ook kun je je inschrijven voor een van de open Drijfverenwandelingen (7 juni en 23 augustus) of een offerte aanvragen voor een besloten wandeling met jouw groep of team.

Maak het bedrag van je bestelling over op NL08 INGB 0002 1554 10 t.n.v. P PASSCHIER o.v.v. jouw e-mailadres en de datum van je bestelling (bijv. 'jose_@boomgaard.nl 5-4-2020') of vraag om een betaalverzoek.
Mijn winkelmandje *
Required
Bedrag en aantallen *
Typ het totaalbedrag op basis van bovenstaande items (en aantallen). Geef aan of je een betaalverzoek wenst of dat je het bedrag zelf overmaakt (op NL08 INGB 0002 1554 10 t.n.v. P PASSCHIER o.v.v. jouw e-mailadres en de besteldatum).
Your answer
Voor- en achternaam *
Typ uw naam
Your answer
Uw e-mailadres *
Typ uw e-mailadres (of telefoonnummer)
Your answer
Ten slotte
Reuze bedankt voor jouw bestelling. Wil je nog wat meegeven, laat het hieronder weten.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy