Preinscripció al Casal municipal i Campus Explora Sort (estiu 2020)
Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, des de l'Àrea d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sort, s'ha preparat un document per les famílies amb les mesures generals que caldrà adoptar al Casal municipal i Campus Explora Sort aquest estiu, seguint les recomanacions que ha marcat la Generalitat de Catalunya en quant a l'organització d'activitats de lleure.

Creiem molt important que els infants i joves no es quedin sense propostes esportives i de lleure per aquest estiu 2020. Els ajudarà en la tornada a la nova normalitat, aprendran les noves normes de conducta i, sobretot, els permetrà sortir de casa i divertir-se després de setmanes de confinament.


CONDICIONANTS COVID19:

- Per poder dur a terme les activitats de lleure tant de Casal com Campus, caldrà que estem en la FASE 3 de la desescalada.
- Es prioritzaran les activitats a l’aire lliure, en espais de natura, espais esportius,...
- Per tal de fomentar la seguretat, NO es preveuen sortides en bus ni grups grans a la piscina.
- Es preveu treballar en grups reduïts, seguint les indicacions de seguretat i amb els monitors necessaris segons marca la normativa.
- Per tal de tirar endavant el Casal d'estiu i Campus Explora necessitem comptar amb la confiança de les famílies i entendre junts la nova situació de risc.
- Per aquest motiu s’ha creat un formulari de pre-inscripció per preveure quantes famílies estan disposades a inscriure els seus fills, malgrat i les mesures de prevenció que s’hauran d’aplicar enguany, i que permeti ajustar la proposta de Casal municipal i Campus Explora a la demanda de les famílies.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy