Обучение на тема: "Инструменти за привлекателно образование" за математици

Обучението се провежда от Център за творческо обучение и Сдружение "Образование без раници" в град Варна, на 11 и 12 декември 2018 г. от 9:00 до 17:00 ч. Допълнително ще бъдете информирани за точния адрес на обучението.

За нуждите на обучението, молим участниците в него да носят със себе си лаптоп. Цената на обучението е 120 лв. с ДДС за един участник. За двама участници от една организация, цената е 100 лв. на участник. В цената на обучението са осигурени обеди и кафе-паузи.

Обучението е одобрено от МОН със заповед № РД09- 1058/25.01.2017. Успешно завършилите обучението ще получат удостоверение с един квалификационен кредит.

Преди да изпратите тази заявка, моля проверете вярно ли са изписани данните Ви, тъй като те ще бъдат ползвани за издаване на Вашето удостоверение за участие. За редакция на лична информация или повторно издаване на удостоверение се заплаща такса от 10,00 лв.

С изпращането на тази форма Вие се съгласявате да споделите Вашите лични данни с Център за творческо обучение и "Образование без раници". Данните Ви няма да бъдат споделяни с трети лица и ще бъдат използвани само за нуждите на това обучениe. Повече за политиката на поверителност можете да видите тук: https://cct.bg/private-data/

За повече информация:
- сайт на "Образование без раници" www.obr.education, електронна поща hi@obr.education или тел. 0885 22 60 12
- сайт на Центъра www.cct.bg, електронна поща info@cct.bg или телефон 02/ 408 03 26

Email address *
Вашите три имена: *
Име, презиме и фамилия, изписани на кирилица без съкращения.
Your answer
Телефон за връзка с вас *
Your answer
Данни за фактура:
Булстат, организация, адрес на организацията, МОЛ. Ако фактурата се издава на частно лице, то се взимат вашите три имена.
Your answer
Email адрес, на който да бъде изпратена фактурата:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Center for Creative Training Association. Report Abuse - Terms of Service