Statistik om mjukvaruutveckling - Stockholm
Hur viktigt är mjukvaruutveckling för Sverige? Vilka kompetenser behövs nu och i framtiden? Välkommen till en morgon eller eftermiddag om Sveriges behov av mjukvaruutveckling.

I slutet av 2017 samlade SCB in statistik om vikten av svensk mjukvaruutveckling och framtida behov inom densamma. Detta skedde som en del i ett av Vinnovafinansierat projekt som drivs av Swedsoft, Blekinge tekniska högskola och CaptureInnovation.

::Praktisk information::
Var: Teknikföretagen, Storgatan 5, Stockholm
När: Tisdag 13 mars kl 08:30-10:00 (kaffe från kl 08:00)
Anmälan sker här, senast 9 mars kl 12.

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Företag/organisation *
Your answer
Telefon
Your answer
Ev meddelande
Your answer
Villkor för anmälan
Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att Swedsoft som förening och genom dess kansli (Teknikföretagens Branschgrupper AB) kommer hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
Att jag hamnar på Swedsofts utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Swedsofts utökade nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@swedsoft.se.

3. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder. Dessa bilder kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och föreningen. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@swedsoft.se när som helst kan begära att en bild på mig tas bort.

4. No-show avgift
Att Swedsoft har rätt att ta ut en avgift om 300 kr exkl moms, för sina kostnader, om jag inte dyker upp och inte meddelar förhinder till info@swedsoft.se. Detta betalas med kort genom en länk som Swedsoft skickar till mig.

Genom att klicka i "jag accepterar detta" godkänner du ovanstående villkor. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service