Assize Court and Wiltshire Museum consultation feedback
The Wiltshire Museum and the Devizes Assizes Court Trust are developing initial proposals for the relocation of the museum into the conserved courthouse building.

As part of this we have developed ideas for different ways the building layout might work, and the key aims and themes for the exhibition and displays. We would be very grateful for your feedback at this formative stage of the project by answering the questions below.

Thank you very much!
Building layout and plans
We have developed a range of options for the building layout. Which do you prefer?
Clear selection
Do you have any key comments or questions about any of these option>
The two existing courts and entrance hall are a full 8 metres high. Would you rather see?
Clear selection
Do you think the Library and Research spaces should be:
Clear selection
Do you think that the café should be located?
Clear selection
Do you think that the cells in the basement should be part of the visitor experience??
Clear selection
What makes a museum building more welcoming to you?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy