Acció Documental +  THE LETTER
Què és Acció Documental del mes ?

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l’any i el territori. És una iniciativa de DocsBarcelona nascuda l’any 2004 en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, amb l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques. La selecció de documentals la realitza un comité de selecció de Parallel 40.

El cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM, tracta d’acostar aquesta iniciativa a les sales i públic del País Valencià.

Recordeu que hem de respectar  les normes i restriccions referides a  la COVID-19. No oblides la teua mascareta i respectar la distància de seguretat durant l'execució de l'acte.

Moltes gràcies.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
SINÒPSI
Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Santa Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’Edat Mitjana.El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia està en perill. A través de les converses amb els seus familiars descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves ties intenten protegir l’àvia que ha d’aprendre a conviure amb el fantasma de l’assassinat rondant la seva humil casa. A Kènia, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres.Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.
Per vore el tràiler dirigiu-vos a l'enllaç: https://docsbarcelona.com/pellicules/the-letter                                                                                                                                   
Nom *
Cognom *
Adreça electrònica *
Telèfon
Accepte que les meues dades indentificatives puguen ser emprades per ACICOM i ACPV per ser informat/da  de les novetats d'ambdues associassions. *
Ets d'alguna organització?
Cap suggeriment que fer-nos?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy