«Τεχνητή Νοημοσύνη και Δικαιοσύνη: Προκλήσεις και εξελίξεις» 
Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Δικαιοσύνη: Προκλήσεις και εξελίξεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 17:30 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λεμεσό. Στόχος της εκδήλωσης είναι να φωτιστούν ξεχωριστές πτυχές της Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα της Δικαιοσύνης, να διερευνηθούν πιθανά οφέλη και κίνδυνοι μέσα από τη χρήση της και να αναλυθεί ο αντίκτυπός της σε διάφορους τομείς Δικαίου. 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι/ες ομιλητές/τριες από τον ακαδημαϊκό, δικαστικό και δικηγορικό χώρο, οι οποίοι/ες θα εκθέσουν τις απόψεις τους επί σχετικών ζητημάτων, στο πλαίσιο της αναμενόμενης υιοθέτησης Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η εκδήλωση αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ) των δικηγόρων, σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 2 πιστοποιημένες μονάδες CPD.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Επίθετο *
Ηλεκτρονική Διεύθυνση *
Είμαι: *
Αριθμός μητρώου (για δικηγόρους)
Υποβάλλοντας αυτή τη φόρμα συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.frederick.ac.cy/privacy-policy) και δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των πληροφοριών μου.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy