Aanmelden vrijwilligerswerk                                     Solar Weekend Festival 2024
AANMELDEN VRIJWILLIGERSWERK   |   SOLAR WEEKEND 2024
Je meld je aan voor het leukste festival weekend van het jaar: Solar Weekend! Als vrijwilligers heb je de top combinatie van werken en feesten te pakken. Vaarwel duur festivalticket, jij gaat gratis naar Solar en bent een leuke ervaring rijker.

Wat voor vrijwilligerswerk?
Je gaat werken bij de entree als ticketscanner of achter de bar. Dit doe je 1 shift, van +/- 11 uur. De shift dag en starttijd zijn afhankelijk van de planning. Geef daarom aan wanneer je kan, dat houden we hier rekening mee.

Wat krijg je daarvoor terug?
Een festival ticket voor de overige dagen, inclusief overnachten op de camping van Solar Weekend!

Let op!
Aanmelden kan t/m uiterlijk 1 juli 2024!
Bij aankomst dien je €100,- borg te betalen. Deze krijg je na je dienst weer terug.
Vergeet niet onderaan het formulier aan te vinken dat je het reglement hebt gelezen en accepteert.

Meld je je aan, dan verwachten wij ook dat je komt! Kun je toch niet, meld je dan tijdig af!


Indien je voorkeur uitgaat voor een bardienst
?
Om jullie voor te bereiden op de werkzaamheden is er een training, verantwoord alcohol schenken. Deze training dien je te doen voor je komt werken, via onderstaande link is de training gemakkelijk online te volgen, neem je certificaat mee!
https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken


Werken met vrienden?
Ja, natuurlijk kun je je aanmelden met vrienden, schrijf wel maar 1 persoon op om mee samen te werken, we doen ons best jullie samen met al je vrienden in te plannen.
Alvast hartelijk bedankt voor de interesse! En we hopen je tijdens een van onze evenementen als vrijwilliger te mogen ontvangen!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum (minimum leeftijd 18 jaar)
*
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail *
Telefoonnummer *
Op welke dag wil je graag werken?
Let op:
> Een shift is altijd +/- 11 uur
> Aanwezig 30min voor starttijd bij crewincheck.
*
Required
Maaltijden.
Wij verzorgen rond 12 uur een lunch pakket in de bar.
in de avond is een warme maaltijd beschikbaar
*
Required
Ik wil graag samenwerken met? (slechts één naam invullen a.u.b.)
Ik heb deze maat in mijn crewshirt
*
Ik ga akkoord met onderstaand reglement?

Reglement.

 ·      Bij aankomst dien je € 100 te betalen als borg. Daarnaast dien je een identiteitskaart of paspoort te overleggen. De borg krijg je retour als je dienst erop zit.

·      Solar Festival BV & This is Live BV hebben in hun bedrijf incidenteel behoefte aan vrijwillige arbeidskrachten, enkel voor werkzaamheden betreffende evenementen die gelet op de frequentie, regelmaat en omvang waarin/mee ze beschikbaar zijn alsmede de beperkte duur niet commercieel verantwoord op andere wijze zijn in te vullen en de vrijwilliger bereid is zulke werkzaamheden te verrichten.

·      Dat partijen vrij wensen te zijn en uitdrukkelijk geen arbeidsovereenkomst wensen te sluiten voor genoemd vrijwilligers werk. De acceptatie van zulke werkzaamheden en ook na beëindiging daarvan betekent dat partijen op geen enkele wijze aan elkaar gebonden zijn. Dat partijen uitdrukkelijk overeenkomen dat er geen loon zal worden voldaan, nu het expliciet vrijwilligerswerk betreft. Dat partijen deze overeenkomst tot vrijwilligerswerk als volgt nader wens te regelen.

 

Verklaren te zijn overeengekomen:

1      Solar Festival BV & This is live BV zijn vrij om de vrijwilliger in te zetten voor werkzaamheden wanner zij dat wenst, terwijl de vrijwilliger vrij is de betreffende werkzaamheden te accepteren of te weigeren.

2      De vrijwilliger verplicht zich bij acceptatie van de voorgestelde werkzaamheden door de organisatie, volgens de aanwijzingen van de organisatie deze correct uit te voeren.

3      Tussen partijen bestaat geen rechtsverhouding in die zin dat er sprake is van een arbeidsovereenkomst.

4      Deze overeenkomst gaat in op het begin van het evenement en eindigt op einde evenement.

5      De vrijwilliger is verplicht zich aan een geheimhouding plicht  te houden over al hetgeen hij van opdrachtgever te weten komt of ervaart.

6      De werkgever is uitsluitend tijdens de werkzaamheden voor de organisatie verzekerd op de door de organisatie afgesloten ongevallenpolis voor vrijwilligers en medewerkers.

7      De vrijwilligers houden zich aan de regels van de arbodienst, speerpunt is het dragen van oordopjes bij blootstelling aan geluid.

8      Van de vrijwilliger wordt verwacht dat ze voor aanvang en tijdens de werkzaamheden nuchter, op tijd en zijn/ haar beste inzet geeft om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

9      De Organisatie behoudt zich het recht om bij wangedrag, diefstal of alcoholmisbruik, van de vrijwilliger deze per direct te verzoeken het evenementen terrein te verlaten, met inhouding van de borg

*
Overige opmerkingen:
Wij gaan je aanmelding in behandeling nemen en in juli meer informatie verstrekken over de werkzaamheden en planning voor Solar Weekend Festival dan zullen we ook een update geven over met alle informatie.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MC Sluis Holding B.V.. Report Abuse