GS TALVILEIRI 2019
Aika: 18.-20.2.2019

Paikka: urheiluopisto Kisakeskus

Hinta: 165€

GS:n talvileiri järjestetään 18.-20. helmikuuta urheiluopisto Kisakeskuksessa. Leirin hintaan sisältyy kuljetukset, yöpyminen, ruoat, valmennus sekä leiri t-paita. Leiri alkaa maanantaina 18. helmikuuta aamulla ja päättyy keskiviikkona 20. helmikuuta iltapäivällä. Leirille on yhteisbussikuljetus Töölön Kisahalli – Kisakeskus – Töölön Kisahalli. Kisakeskus sijaitsee Pohjankurussa, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Leirillä treenataan rennossa talvileiritunnelmassa kolmen päivän ajan. Luvassa on runsaasti erilaisia lajitaitoja sekä tietysti hauskanpitoa tutussa GS-porukassa. Leirillä on ihanteelliset olosuhteet myös akrobatian harjoitteluun, sillä käytettävissämme on kaksi ilmavolttirataa sekä muita patjoja.

Valmentajina leirillä toimivat seuran omat kokeneet valmentajat.

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Ilmoittautumisaikaa on helmikuun 5. päivään saakka. Lasku lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä (8.2.) jälkeen 5 päivän maksuajalla. Vahvistat leiripaikan maksamalla leirimaksun eräpäivään mennessä. Maksimiosallistujamäärä leirillä on 80. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja huoltajasi kanssa, jotta saamme tarvittavat tiedot jokaisesta leiriläisestä. Varmistathan, että tietosi MyClubissa ovat ajantasalla. Leirilasku ja infokirje lähetetään MyClubissa ilmoitettuun 1. huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Pidätämme oikeiden myös perua leirin, mikäli niihin ei ilmoittaudu riittävästi urheilijoita.

Lisätietoja:
Seurakoordinaattori
Hanna Salo
044 241 5293
hanna.salo@goldenspirit.fi

Harrastajan nimi *
Etunimi sukunimi
Your answer
Harrastajan syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Harrastajan puhelinnumero *
Your answer
Harrastajan joukkue *
Huoltajan nimi *
Etunimi sukunimi
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Puhelinnumero, josta huoltajan tavoittaa tarvittaessa.
Your answer
Huoltajan sähköpostiosoite *
HUOM! Leirilasku ja -infot lähetetään harrastajan MyClub-tilillä ilmoitettuun 1. huoltajan sähköpostiosoitteeseen.
Your answer
T-paitakoko *
Harrastajan akrobatiataidot *
Valitse taidot, jotka harrastaja osaa suorittaa yksin. Taitoja kysytään leirin akrobatian harjoittelun suunnittelemista varten.
Required
Erityisruokavaliot ja allergiat *
Your answer
Sairaudet ja muita tietoja, jotka leiriohjaajien on hyvä tietää
Your answer
Toiveita leirille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service