Conferència: «Repensar el present»
A càrrec de Josep M. Forcada
Dijous 1 de desembre del 2022 de 18.30 a 20 hores

A partir de canvis estructurals propiciats per l'economia, la política, les creences, la cultura,        l’educació... i pels avenços tecnològics, la societat viu una situació complexa i difícil.

Tot això genera incerteses, dubtes, interrogants... i en conseqüència, sofriment humà.

Cal tenir present que la societat fa un pas del consumisme a una altra realitat. 

Actualment es parla d'una nova època que demana repensar on estem des d'una mirada realista.

El conferenciant Josep M. Forcada, llicenciat en mitjans de comunicació social, ens presentarà
el tema a partir d’una anàlisi crítica de la situació actual.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Assistència *
Nom i Cognoms *
Email *
Telèfon *
Aportació

Aportació volantària: 10 €
Per ajudar a la infraestructura de l'Àmbit. Aquest import no ha de ser motiu per deixar d'assistir a la conferència.

Compte Caixa Bank: ES47 2100 3317 1122 0006 6494
Protecció de dades *
Required
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral l'informa que les dades de caràcter personal, han quedat incorporades als nostres fitxers per al seu tractament, amb el fi d'oferir-li informació sobre les activitats i publicacions que a l'associació realitzem.
De la mateixa manera autoritza expressament al responsable del fitxer per al tractament de les seves dades amb la finalitat indicada. Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes.
L’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral garanteix l'absoluta privacitat i intimitat dels seus clients i usuaris, cenyint-se a l'estricte compliment de les disposicions pertinents en el marc legal vigent.
Podrà exercir els drets d'accés, oposició, cancel·lació, rectificació, limitació, portabilitat, transparència, supressió i oblit, personalment a les nostres oficines o mitjançant comunicació escrita, acompanyada del seu document nacional d'identitat, dirigint-se a l'adreça de correu electrònic info@ambitmariacorral.org o també per correu postal a la nostra adreça postal carrer Casp 34, pral. 2a despatx 2-3. C.P. 08010 Barcelona.

L’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral podrà fer servir imatges de l’activitat per difondre-les en espais de difusió pública d’informació: pàgina web, xarxes socials i revista. Les imatges es conservaran amb caràcter històric fins que ens revoqueu aquesta autorització.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy