Testimoniatge de l'exili
En aquest formulari ens pot proporcionar informació de caràcter personal sobre vostè (com a informador/testimoni) i/o de terceres persones (testimoni de l’exili).

Vostè manifesta que la informació que ens proporciona es verídica, actual i exacta, essent responsable de qualsevol perjudici provocat per la falsedat de la informació recollida.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognom de la persona informant
Adreça
Telèfon
Correu electrònic
Llei de Protecció de dades personals
Si les dades personals que facilita en aquest formulari son seves, llegiu atentament aquest paràgraf i si accepteu els termes signeu.

Li informem i vostè ens autoritza a que les dades que facilita en aquest document, incloent les dades considerades especialment protegides com la seva afiliació política i sindical, seran incloses en el fitxer “TESTIMONIS” del Consorci del Museu Memorial de l'Exili, amb la finalitat de crear un fons històric de testimoniatges de l’exili republicà.

Si ho desitja pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, indicant-t'ho per escrit al Consorci del Museu Memorial de l'Exili, c/ Major, 43-47,  17700  La Jonquera  o per correu electrònic a l'adreça info@museuexili.cat (Nou Reglament UE 2016/679, relatiu a la protecció de dades personals).

Amb l’enviament d’aquestes dades n’autoritzo al Museu Memorial de l’Exili, així com als centres documentals vinculats, per a què, en el marc d’actuació que li és propi, realitzi la reproducció, distribució, comunicació i transformació d’aquesta informació, per a qualsevol país del món i en qualsevol modalitat d'explotació, distribució, suport, format i mitjà, inclosos els audiovisuals, els informàtics, els multimèdia, els telemàtics, etc.

Acceptació de la Llei de Protecció de dades personals
Llei de Protecció Civil del Dret a l'Honor
Si les dades personals que facilita en aquest formulari son d’una persona difunta, llegiu atentament aquest paràgraf i si accepteu els termes signeu.

Vostè ens autoritza a que les dades que facilita en aquest document, siguin incloses en el fitxer “TESTIMONIS” del Consorci del Museu Memorial de l'Exili, amb la finalitat de crear un fons històric de testimoniatges de l’exili republicà.
Amb l’enviament d’aquestes dades autoritza al Museu Memorial de l’Exili, així com als centres documentals vinculats, per a què, en el marc d’actuació que li és propi, realitzi la reproducció, distribució, comunicació i transformació d’aquesta informació, per a qualsevol país del món i en qualsevol modalitat d'explotació, distribució, suport, format i mitjà, inclosos els audiovisuals, els informàtics, els multimèdia, els telemàtics, etc.

Acceptació de la Llei de Protecció Civil del Dret a l'Honor
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.