Училиште за животни вештини
Си завршил основно, средно или имаш „тазе” диплома од факс? Кои животни вештини ги имаш стекнато преку твоето образование? Знаеш ли што е личен развој и како да инвестираш во себе? Како и каде да бараш работа, како да подготовиш CV и како да се подготвиш за интервју? Како да го победиш стравот од презентирање и да стекнеш вештини за комуницирање?

LEAD ти нуди да се приклучиш на првиот циклус три дневни обуки за стекнување на животни вештини. Обуките ќе се одржат од 28-30 јуни во Скопје.
Име и презиме *
Your answer
E-mail адреса *
Your answer
Телефон *
Your answer
Година на раѓање *
Your answer
Кој е вашиот статус? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy