Kursanmälan Gymnasiesvenska sommar 2021
Detta är en preliminär anmälan. Slutgiltig registrering sker först efter att vi bekräftat din språknivå och vi mottagit din betalning.

NOTERA! Vi hanterar personliga uppgifter med varsamhet, i säkrade dokument. Uppgifter sprids inte till tredje man och de raderas på begäran eller senast två år efter avslutat kurs. Alla GSP:s lärare har fullständig lärarutbildning och svensk lärarlegitimation. Tystnadsplikt gäller.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sommarkurs i svenska 15-18 år och 19-25 år
För- och efternamn *
E-post *
Födelseår *
Adress *
Målsmans för- och efternamn (omyndig elev)
Målsmans e-post (omyndig elev)
Enskild undervisning via Skype/Zoom. 28 juni-9 juli alt. 13 augusti-27 augusti. 525 €
Denna kurs ligger på en språknivå som ungefär motsvarar det svenska gymnasiets åk 1. Innehållet skräddarsys dock av din lärare efter dina behov, så att du tränar mest på det som gynnar dig bäst inför fortsatt utbildning i svenska. Individuell återkoppling ges på alla tal- och skrivuppgifter. Sex månaders digital licens till gymnasieläromedlet Språkporten 123 ingår. Kursansvariga är Maria Beaurepère och Anna-Lena Olsson, legitimerade gymnasielärare i svenska
Sex lektioner via Skype/Zoom, 28 juni-9 juli. Varje lektion är 45-60 minuter. Kryssa alla tider som fungerar.
Gruppundervisning 3-5 elever via Zoom. 28 juni-9 juli alt. 13 augusti-27 augusti. 295 €
Denna kurs ligger på en språknivå som motsvarar det svenska gymnasiets åk 1. Innehållet bygger på texter och övningar som är valda och utformade av kursens lärare. Sex månaders digital licens till gymnasieläromedlet Språkporten 123 ingår. Individuell återkoppling ges skriftligt på alla tal- och skrivuppgifter. Kursansvariga är Maria Beaurepère och Anna-Lena Olsson, legitimerade gymnasielärare i svenska
Sex träffar via Skype/Zoom. Varje lektion är 60-80 minuter. Kryssa alla tider som fungerar.
Vägledande slutprov. 40 €
Veckan efter sista lektionen ges ett frivilligt och vägledande slutprov. Det genomförs online och har två delar, en för läsförståelse och språkriktighet och en skrivuppgift som liknar den skriftliga delen av TISUS. Du måste ha deltagit i sommarkursen för att göra provet. Alla som gjort testet får individuell återkoppling på sina resultat.
Jag vill göra det vägledande slutprovet. Provavgift 40 €
Vilka är dina mål med kursen? *
Required
Jag vill betala via *
Övrig information som läraren behöver känna till
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy