ELOnuoret - ilmoittautumis- ja ennakkotietolomake syksy 2019
ELOnuorten tapaamiset ELOnuorisotilalla (Pohjolankatu 10) ovat maksuttomia ja avoimia kaikille erityistä tukea tarvitseville nuorille. Tapaamisissa toiminta suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa rennossa tunnelmassa. Tapaamisiin voi halutessaan ottaa mukaan kaverin tai avustajan. Oma avustaja on suositeltavaa, jos ohjauksen tarve nuorella on kokoaikaista.

Tapaamisten alussa tarjotaan välipala ja loppupuolella nuorilla on vapaata seurusteluaikaa. Lisäksi avoinna on kioski, jossa myydään pientä suolaista ja makeaa. Varaa siis muutama kolikko mukaan!

Yhteystietojen täyttäminen on ehdottoman tärkeää, jotta pystymme tiedottamaan tapaamisista ja mahdollisista muutoksista kaikille ryhmäläisille. Lisäksi pyydämme ennakkotietoja lapsen - tai nuoren turvallisen ohjaamisen takaamiseksi. Ennakkotietoja kysytään muunmuassa lääkityksestä, allergioista, apuvälineistä, kommunikoinnista ja niin edelleen.

Tietoja käsitellään vain suostumuksella ja niitä ei käytetä tietyn henkilön profilointiin, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Täyttämällä lomakkeen, hyväksyt tietojen käsittelyn.
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy