Lansare carte „9 luni fără griji” - Ela Crăciun
În urma completării acestui chestionar, vei fi contactat pentru a confirma prezența 💛
Nume și prenume
Your answer
Adresa de mail
Your answer
Număr de telefon
Your answer
Te aștept cu drag!
Poate veți spune că exagerez, dar pentru mine, această carte este al patrulea copil. Lucrez la ea de când eram însărcinată și după luni de interviuri, redactat și editat, iată că sunt gata să v-o prezint și vouă. :)


Este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria mea experiență de mamă, dar și intervievând cei mai buni specialiști pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist și știu cât de important este să ai informația corectă, de la o sursă de încredere. Așa cum procedez și pe blogul și pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tuturor celor care vor să aibă o viață de familie frumoasă și sănătoasă și aleg ca informațiile pe care le împart cu voi să fie dublate de părerea specialistului. Cartea conține 101 întrebări la care primim răspunsul specialistului.

Sunt întrebări pe care mi le-am pus și eu de-a lungul celor trei sarcini și întrebări pe care le-am primit de la voi, cele care mă urmăriți. O viitoare mamă are 101 de întrebări pe noapte, între reprize de mers la toaletă, dureri de spate, crampe, grețuri, și probabil în jur de un milion de alte întrebări, în toate cele 9 luni de sarcină.  

Prin urmare, am mers cu o listă de 101 întrebări la 5 specialiști: Dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. anestezist Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în științe medicale și Șef secție Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moașă cu experiență de peste 30 de ani), Cerasela Rogen (coach transformațional), iar ei au avut răbdarea de a răspunde. Mie mi-au folosit, pentru că am simțit că dețin controlul, dar și pentru că prețuiesc sfatul medicului mai mult decât părerea lui dr. Google (scuze, Google!).Sper din suflet ca această carte să le fie de ajutor viitoarelor mămici și abia aștept să ne vedem la lansarea ce va avea loc pe 24 mai, la Promenada Mall!


Alături de mine se află și de această dată oameni minunați cărora țin să le mulțumesc pentru tot sprijinul! Mulțumesc partenerului principal, Promenada Mall care va și găzdui evenimentul de lansare, mulțumesc Regina Maria, clinica la care i-am născut pe Alesia și Nicholas și ai cărei specialiști au contribuit la realizarea cărții, mulțumesc Babyneeds.ro pentru frumoasa colaborare și pentru că oferă în cadrul evenimentului de lansare un voucher în valoare de 500 de ron prin extragere, mulțumesc Optifibre, partener ce ajută femeile însărcinate să treacă mai ușor peste momentele dificile din timpul sarcinii, mulțumesc Eau Thermale Avène, partener de la care toți invitații mei vor primi cadouri frumoase, mulțumesc HiPP pentru că dăruiesc 3 premii la tombola din cadrul lansării, mulțumesc Inka, ajutorul de nădejde al femeilor însărcinate care duc dorul gustului de cafea și Bjorg, care se vor asigura că nu ne lipsește gustarea dulce.


Parteneri media: Itsy Bitsy și Antena 1

Vă aștept cu drag!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service