Tilmelding til online Q-møde 26/2 - kun for dff medlemmer
Tidspunkt for event: fredag den 26. februar 2021 - FORDELING AF DIGITALE MIDLER

Eventadresse: Online - go to meeting - link tilsendes i seperat mail, når du har fået plads.


Program for Q-møde: 9:00 til 10:00 indlæg og spørgsmål

Pris: Gratis (no-show-fee kr. 300,-)

Tilmelding: Senest 24. februar - der er deltagerbegrænsning på 10 personer pga. online møde, pladserne fordeles efter tilmeldingstidspunkt, kommer der flere tilmeldinger oprettes der venteliste.

Kontakt os på: 22 56 90 10 eller dff@dff-photo.dk


Beskrivelse:

Hvor stor er din andel af de individuelle ophavsrets midler?

MEDLEMSMØDER OM TILMELDING TIL COPYDAN / VISDA FORDELING AF DIGITALE MIDLER, DER ER ÅBEN FREM TIL 31. MARTS

dff/Dansk Fotografisk Forening, har inviteret Bo Tieldal, VISDA til at gennemgå ansøgningen og fortæller om indberetning af dine fotografier.

Måske fik du lavet indberetning sidste år, men hvis du ikke fik har du nu chancen. Indberettede du sidste år kan du indberette for 2020.

Du kan I år bruge Nem-ID, mulighed for at fortryde indtastning og fortsætte senere, mulighed for at se tidligere års indtastninger. Data om fortiden bliver automatisk preudfyldt i felterne for dem der meldte ind sidste år.

Indberetning af dine billeder, skal bruges til fordeling af de individuelle ophavsretsmidler.
Det handler ikke om at være selvstændig fotograf, ansat eller freelancer, fotojournalist eller kommerciel fotograf – men om den værdi dine billeder udgør som grundlag i aftaler, der er indgået med en lang række danske undervisningsinstitutioner.

Giv ikke op på forhånd – se det som en investering i værdien af din ophavsret
Hvis i år er første gang du indberetter, skal du bruge lidt mere tid på også at give oplysninger om ”fortiden” – før 2018. Fremover skal der kun indberettes for det foregående år. Tidligere oplysninger vil indgå i fremtidige beregninger af rettighedsmidler.

De oplysninger du registrerer i indberetningen, danner grundlag for din evt. andel af puljen med midler, som stammer fra de aftalelicenser, VISDA har indgået på rettighedshavernes vegne med en lang række undervisningsinstitutioner landet over. 
Ansøgningsperioden løber til 31. marts.

Det er vigtigt at du udfylder så fyldestgørende, præcist og reelt som muligt, så VISDA bedst muligt kan beregne eventuelt vederlag.

Udbetaling
Udløser dine oplysninger vederlag, vil dette blive udbetalt som del af den årlige udbetaling fra VISDA, der finder sted i juni måned.

Skat
Udbetalingen er skattepligtig, men hvis du anvender midlerne til faglig aktivitet, kursus & efteruddannelse i dff har du fradrag. Se yderligere information her
Har du spørgsmål til skemaet send mail til: dff@dff-photo.dk

VISDA repræsentere rettigheder til billeder, der er omfattet af ophavsretslovens bestemmelser om aftalelicens. dff/Dansk Fotografisk Forening er på vegne af rettighedshaverne sammen med 10 andre billedorganisationer i Danmark, medlem af VISDAS bestyrelse.
____________________________________________________________________________________________________________

Mødet henvender sig til alle fotografer i dff.

Q-møderne afholdes eksklusivt og gratis for dff-medlemmer

Vi håber du vil deltage på et af de to online møder og blive opdateret samt få en god snak med dine kollegaer

Vi glæder os til at se dig.
Email address *
Firmanavn: *
Deltager navn: *
Mobiltelefon: *
Jeg forstår, at ved udeblivelse eller afbud senere end 2 dage før mødet afholdes, skal jeg skal betale kr 300 i no-show-fee. *
Required
vi glæder os til at se dig :-)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy