Ilmoittautuminen Keuring 2017 - kantakirjausnäyttelyyn 11-12.8.2017
Vuoden 2017 Keuring järjestetään Vitikkalan Rusthollissa Kokemäellä 11-12.8.2017.

Perjantaina 11.8 järjestetään friisiläisten käyttökoe IBOP. Lauantaina järjestetään varsinainen kantakirjausnäyttely. Molempiin ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.

Ilmoittautumisaika päättyy 16.7.2017. Jälki-ilmoittautumisia huomioidaan vain maitovarsojen osalta 8.8.2017 asti.

Viimeinen maksuton peruutuspäivä on 16.7.2017 Tämän jälkeen osallistumismaksun palautus vain eläinlääkärin todistusta vastaan. Vain kirjalliset ilmoittautumiset huomioidaan.

Näyttelyyn ilmoitettujen hevosten tulee olla omistajalleen FPS rekisteröityjä, ja jäsenmaksulasku sekä osallistumismaksu tulee olla maksettu laskussa olevaan eräpäivään mennessä.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä. Täytäthän siis yhteystiedot huolellisesti!

Karsinapaikkoja on tarjolla rajallisesti ja ne vuokrataan ensisijaisesti torstai-lauantai/perjantai-lauantai väliseksi ajaksi hintaan €90/karsina, hinta koskee myös ns varustekarsinoita. Mikäli ilmoittautumisajan päätyttyä karsinoita on vapaana, vuokraamme myös päiväkarsinoita hintaan €35.

Täytä tiedot huolellisesti ja kirjoita nimet täydellisinä, eli sellaisina kun ne löytyvät hevosen rekisteripapereista! Laminoidusta rekisteripaperista löytyy kaikki tarvittava tieto. Jos ilmoitat näyttelyyn maitovarsaa jota ei ole vielä rekisteröity, laita rekisterinumeron kohdalle esim 0000.

Päivien tarkka aikataulu ja arvostelujärjestys julkaistaan netissä ja lähetetään osallistujille heti kun sille on saatu vahvistus Hollannista. IBOP on tarkoitus aloittaa perjantaina iltapäivällä/alkuillasta ja näyttely lauantaina aamusta.

Lisätietoja pj@friisilainen.fi tai puh 050-5500055/Juhani Salminen

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.