AUDITIONTILMELDING (Musicalteatret)
Læs hele det ovenstående "Audition-info"-dokument på den forestilling, som du vil til audition på, inden du udfylder dette skema (vær opmærksom på, at der står forskellige, vigtige informationer i de to dokumenter til de forskellige forestillinger).
Udfyld derefter følgende skema, så er du tilmeldt audition (husk at klikke på "Send" til sidst). Du modtage automatisk en kopi af din tilmelding, så snart du har trykket "Send", så tjek dit spamfilter, hvis du ikke får den i din mail-indbakke.

OBS: Læser du dette skema på en telefon, vend da eventuelt telefonen "liggende/horisontal", så er skemaet bredere og mere overskueligt at læse/udfylde.

Email address *
Dit fulde navn: *
Your answer
Din alder: *
(Husk du skal være fyldt 18 år senest på premieredagen for at komme til audition - uden undtagelser! Det vil sige, at du skal være fyldt 18 år senest d. 30. november 2019, hvis du vil til audition på "Væk i en sæk" eller senest d. 16. april 2020, hvis du vil til audition på "Diva".)
Din fødselsdato: *
MM
/
DD
/
YYYY
Dit køn: *
Dit telefonnummer: *
Your answer
Har du medvirket i en af Musicalteatrets tidligere forestillinger? *
(Sæt flere krydser, hvis du har medvirket i flere.)
Required
Erfaring inden for skuespil, sang og/eller dans
Erfaring er ikke påkrævet - men her kan du KORTFATTET ridse op, hvis du har lavet noget tidligere. Vi er IKKE interesserede i et længere cv med en masse titler/skoler/lærere/kurser/diplomer, bare de vigtigste informationer i grove træk (MAX 30 ORD). Overskrider du de 30 ord, sletter vi dit svar i dette felt. Har du ingen tidligere erfaring, lader du blot feltet stå tomt.
Your answer
Sang-stemmegruppe *
Hvilken stemmegruppe af følgende valgmuligheder passer du bedst ind under?
Har du derudover særlige evner?
Kan du noget særligt/specielt/anderledes, uanset hvad, så skriv det (MAX 25 ORD) - man ved aldrig, om instruktøren kan bruge det til noget i forbindelse med forestillingen. Kan du ikke komme på noget, så lad blot feltet stå tomt.
Your answer
Har du læst "audition-info"-dokumentet over skemaet samt forstået og accepteret prøveforløbet? *
Hermed "underskriver" du, at du har læst og forstået informationerne i "audition-info"-dokumentet oven over skemaet på de(n) forestilling(er), som du vil til audition på. Derudover accepterer du prøveforløbet, spilleperioden samt kontingentindbetaling på 75 kr. for at deltage i Musicalteatrets forestillinger, hvis du bliver udtaget. Vær bl.a. opmærksom på spilletidspunkterne for "Væk i en sæk" (hverdage i dagtimerne) samt påskeprøverne for "Diva" (mødepligt uden undtagelser).
Required
Er der prøver, som du ikke kan komme til?
Hvis du allerede nu ved, at der er prøver/øveweekender, som du slet ikke kan komme til pga. ferie, arbejde eller andre forpligtelser, så skriv det her, da det er vigtigt for instruktøren at vide på forhånd. Kan du umiddelbart komme til samtlige prøver, lad da feltet stå tomt. VIGTIGT: Hvis du vil til audition på "Diva", skal du huske, at der er 100% mødepligt på de fem påskehelligdage d. 9.-13. april 2020, og man kan derfor på ingen måde få fri en eneste af disse fem dage.
Your answer
Audition-tidspunkt for "Væk i en sæk" *
Klik på din ønskede audition-tid herunder og mød derefter op på dagen senest 10 minutter før din valgte tid, så vi kan nå at få taget et billede af dig. Ønsker du kun at gå til audition på "Diva", skal du klikke på den valgmulighed, der hedder: Jeg deltager ikke til audition på "Væk i en sæk":
Audition-tidspunkt for "Diva" *
Klik på din ønskede audition-tid herunder og mød derefter op på dagen senest 10 minutter før din valgte tid, så vi kan nå at få taget et billede af dig. Ønsker du kun at gå til audition på "Væk i en sæk", skal du klikke på den valgmulighed, der hedder: Jeg deltager ikke til audition på "Diva":
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.