Aanvraag Alpaca Scheren 2020
Graag komen we in het voorjaar van 2020 weer bij u langs om uw alpaca's te scheren.
We willen al onze klanten wederom bedanken voor hun flexibiliteit in 2019 - het was een waanzinnig druk seizoen, maar uiteindelijk zijn alle alpaca's weer tijdig uit de jas gekomen.
Om het seizoen in goede banen te leiden vragen we u onderstaande tekst goed door te nemen en het formulier in te vullen. Als u geen gebruik wilt maken van onze diensten, zou u dat ook alstublieft hier in het formulier door willen geven?

Gezien onze andere verplichtingen, zullen we in 2020 minder klanten aannemen dan in 2019. Hierbij is reisafstand een doorslaggevende factor. Uiteraard staan onze vaste klanten - die bijvoorbeeld alpaca's bij ons hebben gekocht - bovenaan de lijst.
We streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk uitsluitsel te geven of we u kunnen inplannen.

Dank u wel voor uw tijd en hopelijk tot snel. Voor nu wensen we u fijne feestdagen!

Groeten,
Kevin Hamstra
AlpacaOord


# SEIZOEN 2019
Het was een heel heet scheerseizoen - graag bedanken we alle klanten nogmaals die voor een schaduwrijke scheerplek konden zorgen.
Elk jaar maken we honderden scheerafspraken, en gelukkig konden we in 2019 bijna 90% van de klanten bezoeken op het dagdeel waar zij ingepland waren. Verschuivingen hier en daar zijn niet te vermijden, maar we steken er veel tijd en energie in om overlast tot een minimum te beperken. Elk jaar lukt dat weer beter.


# AANMELDEN 2020
Zou u het volgende formulier voor ons in willen vullen?
Dit formulier hebben we geprobeerd zo simpel en kort mogelijk te houden.
Dit formulier is de enige manier om een (nieuwe) scheeraanvraag te doen.
Zo kunnen we u garanderen tijdig te reageren en een planning te maken die voor iedereen past.

Belangrijk: U kunt tot en met 10 Februari 2020 aanmelden.

# GILDE VAN ALPACASCHEERDERS
Het scheerseizoen duurt maar enkele maanden, waarin alle Nederlandse scheerders proberen zoveel mogelijk alpacahouders van dienst te kunnen zijn. Aangezien er nog altijd meer alpaca's zijn dan scheerders, blijft dit een uitdaging.
Met de oprichting van het Gilde van Alpaca Scheerders in 2018 hopen we beter samen te kunnen werken en onderling kennis en ervaringen te delen, zodat iedereen professioneel en snel geholpen kan worden. De meeste professionele alpacascheerders die actief zijn in Nederland hebben zich in dit Gilde verenigd.


- WERKGEBIED: Aangezien we soms wel 40% van onze werkdag in de auto zitten, terwijl de vraag naar onze dienstverlening stijgt, hebben we ons primaire werkgebied verkleind.
Dit afgebakende werkgebied komt u verderop in dit formulier tegen. We vragen u zelf om aan te geven of uw locatie binnen ons werkgebied ligt.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mark Hamstra Web Development. Report Abuse