Vrijwilliger Viveslan 36
Gelieve dit formulier in te vullen als je graag vrijwilliger wenst te worden voor Viveslan 36 (29 tot en met 31 oktober 2021, in hogeschool VIVES Kortrijk, IW&T (I-gebouw)).

We zoeken vrijwilligers voor de periode van donderdagavond 28/10 tot en met maandagvoormiddag 01/11. Op donderdag en vrijdag zoeken we mensen die willen helpen met opzetten (op vrijdag is dit tot 18u). Vanaf vrijdag 18u tot en met zondag 16u zoeken we mensen die voornamelijk willen helpen met het bemannen van de bar en de catering. Zondag na 16u en maandagvoormiddag zoeken we mensen die willen helpen met het opkuisen en de afbraak.

Tijdens het evenement werken we in shifts van 3 uur, met een maximum van 6 uur na elkaar (rust is ook belangrijk). Tijdens jouw shift zijn jouw persoonlijke consumpties gratis.

Het is ook mogelijk om een gratis toegangsticket te krijgen voor Viveslan 36. Dat gratis ticket is strikt persoonlijk en kan niet aan iemand anders worden toegekend. Het gratis ticket bestaat uit een terugbetaling van jouw REEDS AANGEKOCHTE TICKET via overschrijving. Wacht dus zeker niet om jouw ticket al aan te kopen.

De voorwaarde om het gratis ticket te verkrijgen, is dat je minimaal 3 shifts (9 uur in totaal) helpt waarvan er minimum 2 shifts tijdens het evenement zelf vallen (geen opzet/afbraak). Voor de 3 shifts dat je inruilt tegen het gratis ticket krijg je geen vergoeding via overschrijving. Als je meer dan 3 shifts helpt en kiest voor het gratis ticket, dan krijg je een vergoeding via overschrijving voor de extra shifts.

Indien je zin hebt om tijdens één of meerdere shifts een handje toe te steken op Viveslan 36, gelieve onderstaand formulier in te vullen voor 25 oktober 2021.

Alvast bedankt voor jouw moeite en hopelijk zien we je op Viveslan.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam + voornaam *
Ik ben beschikbaar om te helpen deze editie *
Indien je op "Neen" klikt houden we je op de hoogte voor vrijwilligerswerk bij een volgend evenement van Brothers in Lan VZW.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Brothers in Lan. Report Abuse