After School: Kompetensutveckling 2.0
Vi lever och verkar idag i en föränderlig värld där digitaliseringen är en naturlig del i vardagen. Aldrig förr har vi konsumerat så mycket information på så många olika digitala plattformar som nu. Aldrig förr har vi hittat så många arenor för lärande. Vi konsumerar poddar, beger oss in i lärande nätverk tillsammans med människor från världens alla hörn. I en tid där digitaliseringen sätter tids- och rumsbegreppet ur spel, öppnas nya möjligheter för att kunna lära sig själv och tillsammans med andra. När lärandet endast är ett par knapptryck bort - dessutom on demand - kan vi på allvar börja fundera på hur vi framöver organiserar och faciliterar medarbetarnas lärande.

I förändringarnas vingslag, när de nya, reviderade läroplanerna sjösätts i augusti i år, finns det ett stort behov att på bred utveckla medarbetarnas kompetenser inom bland annat programmering. Men självklart finns det fler områden som kan utvecklas. I en värld där vi kan dela i stort sett allt, finns det sådan potential och kraft i att göra saker tillsammans, att samproducera för att nå högre mål.

Lin bjuder in till en eftermiddag där vi belyser frågan om kompetensutveckling, både i en skol- och en företagskontext. När vi idag har möjligheter att på allvar nyttja digitala inslag som en naturlig del i lärandet, hur kan vi organisera oss för att använda oss av denna kraft? Istället för att skicka medarbetare på kurs ett par gånger per år, hur kan vi designa lärande för våra medarbetare där begrepp som tid och rum sätts ur spel? Och hur kan vi hitta gemensamma arenor för lärande, där vi kan samproducera, dela och vidareutveckla varandras tankar och idéer kring lärande?

Under dagen för du lyssna till Maria Wirén, utvecklingschef i Varbergs kommun Marie Kurtin, HR specialist på CEVT och Karl Alfredsson, Vice VD på Lin Education, som ger sina perspektiv på en lärandeorganisation och på vilket sätt som de har valt att arbeta vidare med att utveckla medarbetarnas lärande.

Eftermiddagen kommer också att fokusera på nätverkande där du ges möjlighet att diskutera behov, utmaningar och möjligheter kring arbetet med kompetensutveckling.

Datum: 22 mars, kl. 13-16
Plats: Anders Carlssons gata 9, Göteborg

För- och efternamn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Skola/Organisation/Företag *
Your answer
Roll *
Your answer
Jag samtycker till att Lin Education behandlar mina personuppgifter med syfte att ta emot min anmälan till eventet "Kompetensutveckling 2.0" för att kunna skicka ut praktisk information kring dagen. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lin Education. Report Abuse - Terms of Service