Webbinarium: Folkbiblioteket och MIK - att navigera i en föränderlig tid
FREDAG 15 DECEMBER KL. 11.00-12.00

Det förändrade medielandskapet har påverkat oss på folkbiblioteken, det råder det inga tvivel om. När fler samhälleliga tjänster blivit digitala är det ofta till biblioteket man vänder sig för att få hjälp.

Men hur tar vi oss vidare från att lära ut tekniska färdigheter till att fokusera mer på digital källkritik och frågor om integritet på nätet? Vad behöver vi själva kunna mer om för att bättre möta behoven och stödja delaktighet i en allt mer digital samtid?

Webbinariet inleds med en föreläsning med Marika Alneng, följt av en frågestund. Marika
har skrivit boken "Folkbibliotek i förändring – att navigera med medie- och informationskunnighet" och jobbar nu med att ta fram kompetensutvecklingsmaterial för bland annat Stockholm stadsbibliotek.

-------------------

ANMÄLAN senast 13 december

FRÅGOR? Kontakta Pia Brinkfeldt, Länsbiblioteket i Västerbotten, pia.brinkfeldt@regionvasterbotten.se, 070-516 57 45

Webbinariet genomförs på plattformen Cisco Meeting, du får en anslutningslänk via e-post ett par dagar före webbinariet.

------------------

Länsbiblioteket i Västerbotten arrangerar webbinariet för medlemmar i det regionala nätverket för MIK och digital kompetens. Är du inte medlem ännu kan du bli det, läs mer på https://regionvasterbotten.se/kultur/lansbiblioteket-vasterbotten/digital-delaktighet/

Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Arbetsplats *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Region Västerbotten -. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms