Αισθητηριακή Χαρτογράφηση - Χαρτογράφηση Επιθυμιών στο Χαλάνδρι
Στο πλαίσιο του προγράμματος UIA CULTURAL H.ID.RA.N.T. η Όχι Παίζουμε ΑΜΚΕ | UrbanDig Project διοργανώνει έναν διαφορετικό περίπατο συλλογής στοιχείων.

Την Κυριακή 24.10.2021 βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία (έξω από τον Ιερό Ναό Αγ.Νικολάου) στο Χαλάνδρι στις 11π.μ., για να χαρτογραφήσουμε αισθήσεις και επιθυμίες, να περπατήσουμε στους δρόμους του νερού του Αδριάνειου Υδραγωγείου και να δούμε τη γειτονιά μας με άλλα μάτια.

Σημείο Συνάντησης: https://goo.gl/maps/wwE3UaxMKmvwoKkD8
Ώρα συνάντησης: 11:00
Διάρκεια: 90 λεπτά

Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις του προγράμματος και εγγραφείτε στο Newsletter εδώ: https://culturalhidrant.eu 

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στη χαρτογράφηση της Κυριακής συμπληρώνοντας τα πεδία της φόρμας που ακολουθεί.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Όνομα, Επώνυμο *
Είστε κάτοικος Χαλανδρίου; *
Από πού ενημερωθήκατε για την εκδήλωση; *
Συναινώ να διατηρήσετε τα δεδομένα μου και επιθυμώ να με ενημερώνετε για τις δράσεις της Όχι Παίζουμε | Urban Dig Project. *
Ενόψει της εφαρμογής του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (κανονισμός «GDPR» (ΕΕ ) 2016/679) με την παρούσα πολιτική σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων και την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών καθώς και συμμετοχής σε δράσεις με την τοπική κοινότητα. Τα στοιχεία αυτά που συλλέγουμε τα χρησιμοποιούμε για να συν-σχεδιάσουμε τις επόμενες δράσεις με βάση τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα δράσεων περισσότερο σχετικό με τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και τους κατοίκους. Περιστασιακά θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε (Newsletter, Δελτία Τύπου) σχετικά με δράσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, παραστάσεις και άλλα, τα οποία παρέχουμε, συμμετέχουμε ή υποστηρίζουμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος "CULTURAL H.ID.RA.N.T"
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Εγγραφείτε στο Newsletter στην ιστοσελίδα του προγράμματος για να ενημερωθείτε για επόμενες δράσεις!
Οι Αστικές Καινοτόμες Δράσεις (Urban Innovative Actions) είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παρέχει σε αστικές περιοχές ανά την Ευρώπη πόρους για να δοκιμάσουν νέες καινοτόμες λύσεις στις αστικές προκλήσεις. Με βάση το άρθρο 8 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, η πρωτοβουλία έχει συνολικό προϋπολογισμό 372 εκ. ευρώ για την περίοδο 2014-2020.

Περίπου 359 εκατομμύρια άτομα -72% του συνολικού πληθυσμού της ΕΕ- ζουν σε πόλεις, κωμοπόλεις και προάστια. Οι αστικές περιοχές αντιμετωπίζουν πολλαπλές και διασυνδεδεμένες προκλήσεις σχετικά με την εργασία, τη μετανάστευση, τη δημογραφία, τους υδάτινους πόρους και τη ρύπανση του εδάφους. Αποτελούν όμως, ταυτόχρονα, κινητήριες δυνάμεις νέων ιδεών και λύσεων, δυναμικούς τόπους όπου οι αλλαγές λαμβάνουν μέρος σε μεγαλύτερη κλίμακα και με ταχείς ρυθμούς.

Για να απαντήσουν στις ολοένα και πιο περίπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, οι δήμοι της Ευρώπης πρέπει να υπερβούν τις παραδοσιακές πολιτικές και διαδικασίες – πρέπει να είναι τολμηρές και καινοτόμες. Σε αυτό στοχεύει το UIA.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy