Aan Tafel 2023 

Tegen dat de lente zich weer laat voelen, komen we op 25 maart nog eens samen met Cultiversum & Co - Aan Tafel

Vanaf 14u mikken we op bullseye, het schot in de roos of gewoon losse puntjes verzamelen tijdens een eerste Official Cultiversum Darts Cup. Als het weer dit toelaat in de buitenlucht, anders kan dit binnen doorgaan. 

De Zjef roert die namiddag al in zijn potten om vanaf 17u een heerlijke vegan of bolo pasta voor te schotelen. Eventueel voorafgegaan door een eigengereid aperootje of achteraf een vlammende crème brûlée voor de smullers :-p. Bij kaarslicht en overgoten met live muziek. 

Niet alleen tijdens het dartstoernooi vallen er nice prizes te winnen, want dit jaar organiseren we ook nog eens een Crazy Cultiversum Muziekquiz. Vanaf 20u kan je individueel of in groep (max 4p) deelnemen en je muzikale kennis laten schitteren of gewoon genieten van de show. 

Doe je mee met de Official Cultiversum Darts Cup? Schrijf je dan alvast in via het formulier, dan weten we hoeveel dartsborden er moeten worden voorzien. Wie het eindklassement niet haalt, kan tussendoor ook nog losgaan op de volksspelen die we weer opstellen :-D.

De spaghetti's, aperobordjes en desserts zijn enkel op bestelling. Merci om vooraf de nodige aantallen te reserveren - de ticketverkoop sluit op zondag 19 maart. Geef via dit formulier je bestelling door en betaal het totaalbedrag via overschrijving naar Vzw Cultiversum - BE23 0015 2717 7191.

Wees welkom bij de Royer Brem in Gruitrode vanaf 13u30. Om 14u start het darts toernooi, de keuken is geopend tussen 17u en 20u.

Hopelijk tot dan! 

Buon appetito :-p 
Cultiversum Crew
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam & voornaam (gebruik deze ook in het onderwerp van je betaling)  *
Ik doe mee met de Official Cultiversum Darts Cup (gratis / start 14u). *
Meerdere personen die darts spelen? Vermeld hier dan het aantal. 
Neem je eigen dartspijlen mee? 
Aantal aperobordjes
Aperobordje 1-2p (9€)
Vegetarisch aperobordje 1-2p (9€)
Vegan aperobordje 1-2p (9€)
Aantal spaghetti bolognese
Volwassenen (15€)
Kinderportie (9€)
Aantal vegan spaghetti
Volwassenen (15€)
Kinderportie (9€)
Aantal dessert
Crème brûlée (7€)
Vegan crème brûlée (7€)
Hoe laat schuif je graag mee aan tafel? *
We verkopen ook nog bakjes vers gemaakte spaghettisaus - 20€ per bakje (4p). Neem je achteraf graag nog enkele porties mee naar huis? 
Clear selection
Opmerkingen
Bevestiging
Maak om te bevestigen de optelsom en schrijf het totaalbedrag over naar Iban BE23 0015 2717 7191 (vzw Cultiversum, Fortis) en vermeld de naam van je bestelling in het onderwerp. Na ontvangst van je betaling ontvang je van ons een mail ter bevestiging (dit kan enkele dagen duren). Bij aankomst kan je de tickets afhalen aan de inkom - tot dan!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy