Civilek a közösségi médiában jelentkezési lap
Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) legközelebbi Civilek a közösségi médiában műhelyére.
A műhely online, a zoom felületén lesz megtartva. Kérjük, hogy jól működő mikrofonnal és internettel csatlakozz, illetve ha módodban áll, akkor kamerával.
A műhely 2021. április 23-án, pénteken 10.00-14.00 óra között lesz megtartva. A bekapcsolódáshoz szükséges zoom linket a regisztrált résztvevőknek fogjuk nem sokkal a műhely időpontja előtt elküldeni.
Ha bármi kérdésed van, kérjük, keress minket a tasz@tasz.hu elérhetőségen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Email cím *
Telefonszám *
Település *
Szervezeted vagy csoportod neve *
Van-e facebook oldala a csoportnak? *
Van-e a műhely témájához kapcsolódó kérdésed, amire szeretnéd, hogy kitérjünk a műhely során?
Ha szívesen értesülnél hasonló eseményeinkről, akkor iratkozz fel a Regionális Programunk hírlevelére az alábbi linken (egy picit kell görgetni lefelé és lesz egy nagy sárga gomb), amiből kifejezetten a vidéken végzett munkánkról és műhelyeinkről értesülhetsz.
Kérlek, pipáld ki az alábbi dobozt, amivel jelzed, hogy elfogadod adatkezelési szabályainkat! *
A műhely része a Reclaim Our Civil Space! című projektnek, mely 1,8 millió € összértékben, Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával valósul meg az EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation (EGT/Norvég Regionális Együttműködési Alap) pályázatán keresztül. A projektet megvalósító szervezetek:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Társaság a szabadságjogokért. Report Abuse