Регистрација за ВелоЧе низ Порече
Време на настанот: 18-19 Мај, 2019
Ресторан Чифлик, с.Белица, Македонски Брод
Контакт и инфо: www.veloche.club
Име и Презиме *
Your answer
Email *
Your answer
Град
Your answer
Активност која ќе ја посетите? *
Required
Големина на сувенир блузичка *
1.Секој учесник треба да има технички исправен планински велосипед. 2.За секој учесник задолжително е носење на заштитна кацига. 3.Сите учесници настапуваат на сопствен ризик , односно организаторот не презема одговорност за постапките на учесниците со кој би се загрозиле себеси или другите учесници. 4.За малолетни лица потребно е придружба од родител-старател. 5.Напред возат лица со рефлектирачки елеци кои учесниците треба да ги следат. 6.Строго е забрането возење пред лицата што ја водат групата и напуштање на обележаната патека. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy