Kaipaatko yrityksellesi sparrausta? Haluatko ratkoa yhteiskunnallisia ongelmia? Hae valmennukseen 18.2. mennessä!
HAKU RAHOITUSVOIMALAN HELSINKI IMPACT -VALMENNUKSEEN ON AUKI 6. - 18. HELMIKUUTA

Rahoitusvoimalan Helsinki Impact -leiri on kaksipäiväinen, intensiivinen valmennus yrityksille ja projekteille. Leiri on tarkoitettu erityisesti yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa tavoitteleville yrittäjille.

Impact-leirillä saat valmennusta ja mentorointia seuraavista aiheista:
- yhteiskunnallinen vaikuttavuus
- ansaintamallit
- tuotteistus
- palvelullistaminen
- pitchaaminen

Kaksipäiväinen valmennusleiri järjestetään Maria 01 -hubissa Helsingissä 1.-2.3.2018, ja sisältää lounaat osallistujille. Varaat päivät kalenterista jo nyt! Valmennuspäivät sijoittuvat noin 08.30 - 17.00 välille. Osallistujille lähetetään tarkempi aikataulu ennen leiriä.

Haku sulkeutuu 18.2.2018 klo 23.55, ja vastaamme kaikille hakijoille 22.2.2018 mennessä. Valmennus on osallistujille maksuton, sillä Rahoitusvoimala saa EU-rahoitusta.

Tsemppiä hakuun!

Chris & Rahoitusvoimalan jengi
christopher.rowley@demoshelsinki.fi


MIKÄ RAHOITUSVOIMALA?
Rahoitusvoimala on Osuuskunta Ehta Rahan ja ajatushautomo Demos Helsingin valmennusohjelma, joka on käynnissä 1/2017-6/2018. Ohjelmassa yritykset ja projektit saavat apua oman ansainta- ja rahoitusmallinsa työstämiseen. Ohjelma tarjoaa talous- ja rahoitusneuvontaa yrityksille Helsingissä, Tampereella sekä Orivedellä.

------------

VALINTAPERUSTEET

Valitsemme hakijoista parhaat yritykset ja projektit. Hakijoiden tulee olla arvopohjaisia yrityksiä ja projekteja, joilla on sekä mahdollisuuksia että intoa kasvaa ja kehittyä. Näiden ehtojen lisäksi riittää, kun vastaat tämän hakulomakkeen huolellisesti :) Onnea matkaan!

------------

USEIN KYSYTTYÄ

K: Mitä arvopohjaisuus tarkoittaa?
V: Arvopohjainen yritys tuottaa yhteiskunnallista, sosiaalista, ekologista tai kulttuurista arvoa. Rahoitusvoimala-ohjelmassa haluamme saada yrittäjät miettimään omaa rooliaan osana ympäröivää yhteiskuntaa, ja auttaa heitä löytämään tapoja yhteisen hyvän edistämiseen. Loppupeleissä yrityksen arvot määrittää yrittäjä itse.

K: Mitä yritykseni tai hankkeeni saa leirillä?
V: Tarjoamme osallistujille tukea muun muassa ansaintamallin, palvelumallien, verkostojen ja vastuullisuuden kehittämiseen. Tärkeintä ovat leirille osallistuvien omakohtaiset tarpeet, joten kerrothan tarpeistasi hakulomakkeessa. Paikalla on myös lukuisia kokeneita mentoreita, jotka auttavat osallistujia. Viime kädessä leiri tähtää osallistujayritysten rahoitusvalmiuden parantamiseen.

K: Mitä yrityksiltä tai hankkeilta vaaditaan osallistujana?
V: Hakemisen ja yhteydenpidon lisäksi odotamme teiltä innostusta ja valmiutta osallistua täysillä valmennusleirille koko ajaksi.

K: Tarvitseeko yrityksen olla perustettuna tai hankkeen rahoitettuna jo tässä vaiheessa?
V: Ei välttämättä. Leiristä kuitenkin hyötyy eniten, jos yritys tai hanke on suunnitteluvaiheen loppupuolella tai jo käynnissä. Myös pitempään toimineet yritykset voivat hakea. Osallistujien valinnoissa painotetaan hakijoiden mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä.

K: Maksaako valmennusleirille osallistuminen?
V: Valmennusleirille osallistuminen on valituille maksutonta. Rahoitusvoimala-hanketta rahoittaa Euroopan komission työllisyyttä ja sosiaalista innovointia koskea EU-ohjelma "EaSI"(2014-2020).

Yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Yrityksen tai projektin kotikunta *
Your answer
Yrityksen tai projektin nimi *
Your answer
Yritys tai projekti yhdessä virkkeessä *
Your answer
Yrityksen tai projektin kuvaus: mitä teette käytännössä? Miten, kenelle, kenen kanssa? Minkälainen ansainta- tai rahoitusmalli teillä on? *
Your answer
TÄRKEÄ: Miten yrityksenne tai projektinne tuottaa yhteiskunnallista, kulttuurista, sosiaalista tai ekologista arvoa? *
Your answer
Tiimi: ketkä ovat tiiminne jäsenet ja minkälaista osaamista tiimin jäseniltä löytyy? *
Your answer
TÄRKEÄ: Minkälaista apua tiiminne tarvitsee tässä vaiheessa? *
Your answer
Kuinka monta henkilöä teiltä olisi alustavasti tulossa mukaan leirille? *
Ruokavalio & allergiat
Your answer
Kysymykset tai terveiset järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Demos Helsinki. Report Abuse - Terms of Service