Tervetuloa joulukalenteriin!
Tervetuloa Lehtiksen joulukalenteriin 2018! Nyt starttaa tiukka skaba vuoden jouluhörhön tittelistä: kuka suoriutuu kiperistä joulutehtävistä kaikista parhaiten? Jatkotarinan ohella luukuista voi putkahdella yhtä jos toista erilaista pientä kilpailua, joista keräät ranking -pisteitä koko joulukuun ajan aina aattoon asti, jolloin suurin jouluhullu palkitaan yllätyspalkinnolla. Pitkin kisaa voit voittaa myös muita pienempiä palkintoja!

Valmiina taistoon?

Än...

Yyy...

Tee....

NYT!
Luukku 1. Aika koristella talli!
Talli on aika karu ottaen huomioon, että marraskuu on kääntynyt ihanaksi ja aina niin tunnelmalliseksi joulukuuksi. Saat hommaksesi koristella tallin sopimaan talviseen ja joulun tunnelmaan.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin haluamallasi tavalla. Joulutunnelmallisimmat, luovimmat, sujuvimmat sekä hauskimmat tarinat palkitaan!

Aikaa vastata on 3.12 asti
Nimi, hevoskaverin nimi *
Your answer
Saavut talliin, jossa odottaa koristelaatikoita avaamattomina. Rakas karvakorvasi on totta kai messissä apurina. Ensimmäisenä koristelun aloitat... *
Your answer
Mietit, mitä koristeita voisit asetella talliin ja miten. Päädyt siihen, että.... *
Your answer
Mukanasi on oma koristeluassistentti, josta ei hirveästi ole kavioineen apua. Tajuat, että sinun pitää ottaa urhea ystäväsi huomioon, joten... *
Your answer
Homma oli aivan viittä vaille valmis, kunnes... *
Your answer
Loppujen lopuksi kaikki valmistui ja ensimmäiset ajatuksesi sen jälkeen olivat... *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.