Ingyenes reiki távenergiával végzett lelki érzelmi szervi felmérés
Az alábbiak szerint járj el.

Ez a felmérés Távenergiával történik. Biztosan hallottál már róla, hogy Reiki távkezelés vagy energiaküldés. A távenergiával (univerzális életenergia) megvizsgálom a csakráidat és érzékelésem alapján jelzem számodra hol van tennivalód. Az energiakezeléssel nemcsak gyógyítani lehet, nagyon korai szakaszban megállapítható mi készülődik a testedben. Lelki érzelmi síkon már akkor érződik mikor a tested még nem jelez semmiféle betegséget.
Testi fizikai síkon is jóval korábban felfedezhető, mindenféle kezdődő gyulladás vagy elváltozás, mielőtt az igazán panaszt és fájdalmat okoz.
Egyre több pénzbe kerül mindenféle orvosi ellátás. Miért ne előznéd meg a nagyobb bajt.

A hozzávaló információt valamint más segítséget is küldök. Meditáció a problémás csakrához gyógytea vagy más javaslat a betegséghez ha már van. De a felmérés alatt már kezelek is ahol azt tapasztalom stresszoldásra van szükséged. Ezért lehet, hogy sírás vagy hatalmas megkönnyebbülések fogják kisérni ezeket az érzelmi oldásokat.

A felmérés 30 percig tart és ingyenes.Ehhez szükségem van egy fényképre tőled ahol az arcvonásod kivehető. A fénykép a címzés az energiának, hogy megtaláljon.
Ha mindez megvan, akkor csak egy egyeztetett időpontra van szükség, amikor ráérsz leülni 30 percre és várni az energiát. Figyelve saját testedet mit érzel hol érzel számodra különös dolgokat. Bizsergés kis nyilamlások melegség vagy épp hűvös érzet.
Tehát várom fényképedet, valamint mikori időpont felel meg neked 30 percre. A fényképedet ezen az oldalon töltheted fel http://orommel-leteznihu.web.maxer.hu/2012/01/kapcsolat-kezelesi-lehetosegek/ vagy ha neked jobb e-mailben is lehet. küldök meditációkat hallgasd őket addig is. De ha egy fényképed linkjét ki tudod másolni és alább a szöveges részbe beilleszteni még a legjobb.
Ezen az oldalon válogathatsz a kövek között lelki hatásuk szerint is. Amelyik rád illik használd. Éjszakára le lehet venni http://orommel-leteznihu.web.maxer.hu/lelki-hatasai-a-koveknek/

Tetszik orommel-letezni.hu kattints

Ha van skyp lehetőséged küldj partnerfelkérést és felveszlek mert a kezelés után 15 percel ott megbeszéljük a tapasztalatokat. Skyp nevem:::: janiki74:::::: De van lehetőség egyenesen skypen keresztül is magát a kezelést végrehajtani. Ekkor én mindent mondok most mit csinálok.
Te pedig tudod követni az érzeteket. Küldök pár meditációt addig is halgasd őket. Ha nincs Skypod.akkor hangüzenetet fogok küldeni számodra.
neved lehet keresztnév is *
vagy becenév de így foglak szólítani az értékelő levélben
e-mail címed *
valósat írj mert nem jut el hozzád a felmérés erdménye
melyik hónap nap és órában kéred a kezelést? *
nagyon megkönnyíti az eggyeztetést
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
ha skypen keresztül egyenesben kéred a kezelést akkor a skyp neved írd be. Ha nem kéred skypen keresztül vagy nincs skyped akkor azt *
partnerfelkérést küldök és a kezelés előtt 5-6 perccel hívlak aztán kezdünk
Ha már betegségre kéred akkor írd meg itt mire. Ide töltsd fel a fényképed URL-ét is ha tudod. Ha csak kiváncsi vagy akkor azt. *
Bármit írhatsz
Nap-ra forgó
orommel-letezni.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy