Ingyenes reiki távenergiával végzett lelki érzelmi szervi felmérés

Az alábbiak szerint járj el.

Ez a felmérés Távenergiával történik. Biztosan hallottál már róla, hogy Reiki távkezelés vagy energiaküldés. A távenergiával (univerzális életenergia) megvizsgálom a csakráidat és érzékelésem alapján jelzem számodra hol van tennivalód. Az energiakezeléssel nemcsak gyógyítani lehet, nagyon korai szakaszban megállapítható mi készülődik a testedben. Lelki érzelmi síkon már akkor érződik mikor a tested még nem jelez semmiféle betegséget.
Testi fizikai síkon is jóval korábban felfedezhető, mindenféle kezdődő gyulladás vagy elváltozás, mielőtt az igazán panaszt és fájdalmat okoz.
Egyre több pénzbe kerül mindenféle orvosi ellátás. Miért ne előznéd meg a nagyobb bajt.

A hozzávaló információt valamint más segítséget is küldök. Meditáció a problémás csakrához gyógytea vagy más javaslat a betegséghez ha már van. De a felmérés alatt már kezelek is ahol azt tapasztalom stresszoldásra van szükséged. Ezért lehet, hogy sírás vagy hatalmas megkönnyebbülések fogják kisérni ezeket az érzelmi oldásokat.

A felmérés 30 percig tart és ingyenes.Ehhez szükségem van egy fényképre tőled ahol az arcvonásod kivehető. A fénykép a címzés az energiának, hogy megtaláljon.
Ha mindez megvan, akkor csak egy egyeztetett időpontra van szükség, amikor ráérsz leülni 30 percre és várni az energiát. Figyelve saját testedet mit érzel hol érzel számodra különös dolgokat. Bizsergés kis nyilamlások melegség vagy épp hűvös érzet.
Tehát várom fényképedet, valamint mikori időpont felel meg neked 30 percre. A fényképedet ezen az oldalon töltheted fel http://orommel-leteznihu.web.maxer.hu/2012/01/kapcsolat-kezelesi-lehetosegek/ vagy ha neked jobb e-mailben is lehet. küldök meditációkat hallgasd őket addig is. De ha egy fényképed linkjét ki tudod másolni és alább a szöveges részbe beilleszteni még a legjobb.
Ezen az oldalon válogathatsz a kövek között lelki hatásuk szerint is. Amelyik rád illik használd. Éjszakára le lehet venni http://orommel-leteznihu.web.maxer.hu/lelki-hatasai-a-koveknek/

Tetszik orommel-letezni.hu kattints

Ha van skyp lehetőséged küldj partnerfelkérést és felveszlek mert a kezelés után 15 percel ott megbeszéljük a tapasztalatokat. Skyp nevem:::: janiki74:::::: De van lehetőség egyenesen skypen keresztül is magát a kezelést végrehajtani. Ekkor én mindent mondok most mit csinálok.
Te pedig tudod követni az érzeteket. Küldök pár meditációt addig is halgasd őket. Ha nincs Skypod.akkor hangüzenetet fogok küldeni számodra.

  This is a required question
  nem valós e-mail cím
  This is a required question
  :
  This is a required question
  This is a required question

  Nap-ra forgó

  orommel-letezni.hu