Покана за участие в обучение "Организирай NowWeMOVE събитие в твоя град 2019"
Сдружение “BG Бъди активен” отправя отворена покана за участие в тридневно обучение за младежи, което ще се проведе от 26-28 юни в Пловдив.
ЗА КОГО е подходящо събитието:
Отворената покана е насочена към младежи от цялата страна, които биха искали да станат Младежки MOVE Агенти или които са доброволци в спортни организации и младежки НПО, участващи в събития от NowWeMOVE.

Темата на обучението ще бъде посветена на организирането на устойчиви събития фокусиращи се върху повторното използване на материали и намаляването на отпадъците. Обучението, което ще премине под формата на работно ателие ще предложи значителна мотивация и контакти между участниците, както възможност за придобиване на нови знания и умения. Ще бъдат коментирани теми като организиране на събития, като цяло, комуникация, работа с медии и партньори, целеполагане, работа с доброволци, обучение на връстници.

Ще бъде представено трасето, което стана част от MOVEWeek Пловдив, изцяло изработено от рециклирани материали по модел от Бразилия, както и Pop up паркът на БГ Бъди активен, представен за първи път миналата година във връзка с проекта MOVEments Spaces, и дава различни възможности за нестандартна физическа активност за малки и големи, както и приятна обстановка за отдих.

ЗАЩО да се включите в обучението?
На базата на опита на BG Бъди активен, от координацията и осъществяването на кампанията NowWeMOVE за България сме наясно със значението на организирането на обучение за желаещите да организират събития и да станат част от мрежата на Младежки MOVE агенти.

* Участието в събитието е безплатно. Всички разходи за пътни и настаняване на участниците ще бъдат покрити като част от дейностите по проекта. Ще има и двама обучител неформално образование, които ще водят заниманията през трите дни.

Име/Фамилия (Name/Last Name)
Your answer
Организация (Organisation)
Ако представлявате НПО, училище или друга организация.
Your answer
Email:
Your answer
Телефон (Phone number)
Your answer
Опит при организиране на различни събития
Вашата възраст
Имате ли специфични хранителни изисквания:
Your answer
Политика за защита на личните данни
БГ Бъди активен се ангажира да гарантира най-добрите политики за защита на личните данни.
Нашата политика за поверителност разяснява процеса по събиране и използване на личните данни.

Данните, които съхраняваме за Вас:
Данните включват Вашето име, фамилия, организация, в която работите, имейл адрес и телефонен номер.

Какво правим с данните?
Използваме данните, за да се свързваме с Вас, за да Ви предоставим информация за новините, събитията и проектите, в които можете да се включите.
Тази обработка се извършва за целите на нестопанската дейност на сдружението, която е обществена полза. Данните Ви НЕ се споделят с фирми и лица, които да ги използват за "директен маркетинг" или други цели.

По време на събитието ще има фото заснемане. Снимките ще бъдат използвани с цел комуникация на събитието. С попълване на регистрационната форма вие се съгласявате да бъдете снимани.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of BG Be Active Association. Report Abuse - Terms of Service