Servei d'acollida
SERVEI D'ACOLLIDA: del 14 setembre de 2020 al 4 de juny de 2021.
PLANIFICACIÓ: Al matí cal que les famílies porteu directament els vostres fills i filles als monitors/es d'aquest servei. L’entrada serà per la porta del vestíbul de l’escola.
A causa de les mesures de seguretat que hem de seguir arran de la COVID-19, l'horari d'entrada serà fins a les 08:20. Les famílies que arribin més tard de les 08:20, hauran d'esperar-se fora de l'escola fins que arribi el seu torn d'entrada regular.

L'ús de la mascareta serà obligatori per tots els nens i nenes (des de P3 a 6è).

Els monitors/es seran els encarregats de garantir que els alumnes d'acollida arriben a les seves aules en la franja horària d'entrada corresponent segons l'estipulat en el protocol d'entrada de l’escola.
Email address *
Nom *
Primer Cognom *
Segon Cognom *
Curs *
Quins dies necessiteu acollida?
Captionless Image
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
matí
tarda
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: AFA ESCOLA JOSEP MARIA JUJOL (G58446071)
Li informem que les seves dades identificatives i les contingudes en els correus electrònics i fitxers adjunts poden ser incorporades a les nostres bases de dades amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials i, que seran conservades mentre es mantingui la relació. Si ho desitja, pot exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades i d’altres reconeguts normativament dirigint-se al correu emissor o a afajujol@gmail.com.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy