Udruga Zora: Edukacija za mlade - Forum teatar na temu vršnjačkog nasilja
Udruga Zora organizira zanimljivu Edukaciju Forum teatra u sklopu koje će polaznici osmisliti i izvježbati predstavu na temu vršnjačkog nasilja. Ako se baviš glumom ili je to nešto što ti leži, pozivamo te da se uključiš u ovu edukaciju/radionicu te nam tako i ti pomogneš u prevenciji vršnjačkog nasilja i stvaranju zajednice s nultom stopom tolerancije na nasilje.

KOGA TRAŽIMO?
- Učenike/ce srednjih škola u školskoj godini 2019./2020.
- Učenike/ce koji/e imaju iskustva s glumom ili im gluma leži i zainteresirane za prevenciju vršnjačkog nasilja i pomoć u smanjenju vršnjačkog nasilja.

U tom slučaju, udruga Zora te poziva da se priključiš Edukaciji za mlade - Forum teatar na temu vršnjačkog nasilja.

KAKO ĆE EDUKACIJA IZGLEDATI?
Edukacija će se održati u sklopu projekta „Šalji dalje“ koji provodi udruga Zora na kojoj će polaznici osmisliti i izvježbati predstavu koja prikazuje neki problem vršnjačkog nasilja.
Edukacija će se održati u 3 dana po 7 sati (02., 03. i 04. rujna - ponedjeljak, utorak, srijeda) prije početka nastave.
Voditelj radionice će biti Davor Dokleja, voditelj Kazališne družine Pinklec.
Izvježbane predstave će se početkom školske godine 2019./2020. (rujan, listopad) izvesti u srednjim školama u Međimurju, a kako će predstava biti izvježbana u stilu Forum teatra, u predstavu će se moći uključiti i gledatelji iz publike što će im sigurno biti zanimljivo.
Bilo bi nam izuzetno drago ako bi se uključio/la u ovu edukaciju kao sudionik/ca i kroz glumu svojim vršnjacima prenio/nijela poruku i pridonio/nijela smanjenju vršnjačkog nasilja u Međimurju.
Ako imaš više pitanja o projektu, edukaciji ili bilo čemu drugome, slobodno pitaj na mail " vinko@udrugazora.hr " ili putem FB poruke (Vinko Okreša).

Sama edukacija traje 3 dana, a sudjelovanje na sva 3 dana je obavezno:
- 02.09. - ponedjeljak
- 03.09. - utorak
- 04.09. - srijeda
Edukacije se održavaju u Maloj sceni (dvorani ispod Centra za kulturu ČK). Točna vremena edukacija ćemo objaviti uskoro, ali očekujte da budu u prijepodnevnim terminima.
Nakon provedene edukacije, osmišljene predstave će se izvesti u srednjim školama Međimurske županije tokom rujna i listopada, a u dogovoru s pedagoginjom tvoje škole, opravdati ćemo izostanak s nastave ukoliko predstava bude u vrijeme nastave.

ŠTO SMO OSIGURALI ZA TEBE?
- Iskusno vodstvo voditelja Kazališne družine Pinklec - Davor Dokleja;
- Novo iskustvo osmišljavanja i uvježbavanja predstave;
- Podmirenje putnih troškova na sve 3 edukacije (automobilom ili javnim prijevozom) pošto se edukacije održavaju prije početka nastave;
- Topli obrok na sve 3 edukacije;
- Potvrdu udruge Zora o sudjelovanju na edukaciji.

Od tebe se očekuje aktivno sudjelovanje i da se zabaviš, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Sigurni smo da će ti ovo iskustvo ostaviti lijepo sjećanje, da ćeš upoznati nove zanimljive ljude, a i pridonijeti ćeš prevenciji vršnjačkog nasilja koje predstavlja sve veći problem među mladima.

Prijavi se putem ove prijavnice do 28.08.2019. i ubrzo ćemo ti se javiti.


Broj mjesta je ograničen. U slučaju veće zainteresiranosti, napraviti će se selekcija prijavljenih na temelju opisane motivacije u odgovorima.


Edukacija se provodi u sklopu projekta „Šalji dalje“ kojemu je cilj educirati mlade o prevenciji vršnjačkog nasilja kroz inovativne metode u svrhu jačanja kapaciteta mladih, poticati pozitivan vršnjački pritisak i stvoriti uvjete za lokalnu zajednicu s nultom stopom tolerancije na nasilje.

Projekt provodi Udruga Zora s partnerom Centrom za kulturu Čakovec i suradnicima srednjim školama u Međimurskoj županiji, Udrugom Samoobrana Međimurje i Volonterskim uredom Međimurja.

GDPR:
Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru ove prijavnice te fotografije i snimke s događaja prikupljamo i obrađujemo radi dokazivanja provođenja aktivnosti donatoru i za ispunjavanje izvještaja o projektu "Šalji dalje". U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se udruzi Zora na mail " zora@udrugazora.hr ".
Više o tome tko koristi vaše osobne podatke i u koje svrhe možete pronaći na https://www.udrugazora.hr/zastita-osobnih-podataka/
Ime i prezime *
Your answer
Spol *
Datum, mjesec i godina rođenja *
Your answer
Adresa i mjesto prebivališta *
Your answer
E-mail adresa *
Your answer
Broj mobitela *
Your answer
Škola koju pohađaš *
Koje je tvoj iskustvo s glumom? Ukratko opiši. *
Your answer
Da li si član/ica neke dramske skupine/družine? Ako da, koje? *
Your answer
Zbog čega želiš sudjelovati na ovoj edukaciji i koja su tvoja očekivanja od edukacije? *
Your answer
Da li imaš neke posebne zahtjeve vezane uz prehranu? (alergije, hrana koju ne jedeš, vegan/vegetarijanac)
Your answer
Pristajem da se moja e-mail adresa uvrsti na Newsletter listu Udruge Zora sa koje ću povremeno dobivati vijesti, pozive na edukacije, aktivnosti i volonterske akcije. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service