De Fanfarecultuur in Vlaanderen en Brussel
Deze enquête doet onderzoek naar de fanfarecultuur in Vlaanderen en Brussel. Met deze enquête willen we de fanfarecultuur anno 2019 in kaart brengen. Dit doen we naar aanleiding van een initiatief van VLAMO, de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie. Zij zal een aanvraag indienen tot erkenning van de fanfarecultuur als immaterieel erfgoed op de Invantaris Vlaanderen van het Immaterieel Cultureel Erfgoed (www.immaterieelerfgoed.be).

Iedereen die op één of andere manier bij de fanfarecultuur betrokken is, kan hieraan deelnemen. Uw mening is zeer waardevol voor de klankbordgroep die het aanvraagdossier voorbereidt om een beter zicht te krijgen op wat er leeft binnen en rond de muziektraditie.

De enquête werd opgesteld door CEMPER, Centrum voor Muziek- en Podiumerfgoed. Anaïs Verhulst, stafmedewerkster immaterieel erfgoed bij CEMPER, begeleidt dit dossier. Zij zal de resultaten van de enquête opvolgen en terugkoppelen aan VLAMO en de klankbordgroep.

Uw deelname is volledig vrijblijvend. U kan uw deelname op elk moment stopzetten door de internetbrowser af te sluiten. De enquête zal afgesloten worden op 31 juli 2019. Indien u vragen heeft in verband met deze enquête, uw deelname of immaterieel erfgoed in het algemeeen, mag u Anaïs steeds contacteren.

De enquête zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen.

Dr. Anaïs Verhulst
anais.verhulst@cemper.be
+32 (0) 15 34 94 36
www.cemper.be

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service