FLAYA T-shirt 10 miles
FLAYA is een organisatie voor jongvolwassenen (18-39 jaar) met/ na kanker. We organiseren activiteiten in heel Vlaanderen voor jongvolwassenen die getroffen zijn door kanker én hun naasten. Omdat er jaarlijks 1000 jongeren in Vlaanderen de diagnose kanker krijgen, en we steeds meer van deze jongeren bereiken, wordt FLAYA steeds groter. Om die reden hebben we extra geld nodig om de activiteiten te kunnen blijven uitvoeren.

We verkopen FLAYA T-shirts voor FLAYA, voor €15 per shirt! Het geld wat wordt opgehaald, wordt gebruikt om meer activiteiten voor FLAYA te organiseren! Door een shirt te komen, maakt u het mede mogelijk FLAYA te laten groeien!

Email address *
Wat is je naam (voornaam + achternaam)? *
Your answer
Wat is je leeftijd (in jaren)? *
Your answer
Ben jij zelf een AYA? (Jongvolwassene van 18-39 jaar met/na kanker) *
Als je AYA bent en zelf mee rent, krijg je op vertoon van je ticket een gratis shirt en krijg je de helft van de early-bird ticketprijs terug! (Dus: 5 km = €9 terug, 10 miles = €14 terug, marathon = €30 terug). Als je geen AYA bent, kun je FLAYA steunen door een shirt te kopen voor €15. *
Hoe bent u erachter gekomen dat u een FLAYA-shirt kon bestellen? *
Indien je erachter bent gekomen via een AYA zelf, wat is zijn/ haar naam (voornaam + achternaam)?
Your answer
Wat is uw maat T-shirt? *
Wat voor model wilt u van T-shirt? *
De T-shirts zullen worden uitgedeeld bij het evenement zelf. Meer info hierover zal van tevoren nog worden bekend gemaakt. Ook zullen er van tevoren al mogelijkheden zijn om een shirt op te halen (via FLAYA-ambassadeurs). Via het e-mail adres dat u heeft opgegeven, zullen wij bekend maken hoe u kunt betalen en waar en wanneer de shirts verspreid zullen worden. Heeft u verder nog vragen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service