Prijava na interesno dejavnost Športna šola SD Novinar 2017
Prosimo, da prijavo vnašate z velikimi začetnicami, šumniki in brez okrajšav. Možna je le prijava na šoli, ki jo obiskuje otrok in je za učence brezplačna (sofinancira Mestna občina Ljubjana).

Interesna dejavnost Športna šola SD Novinar je vadba, ki je namenjena otrokom 1. triade na različnih šolah. Vadbo na posamezni šoli lahko obiskujejo samo učenci šole. Z vadbo, ki zajema različne športne vsebine (naravne oblike gibanje, igre z žogo, atletika, gimnastika, poligoni, štafetne igre) želimo pri otrocih razviti široko paleto gibalnih znanj. Tudi s pomočjo igre, bodo otroci razvijali vse motorične sposobnosti ter spoznali pomen sodelovanja in timskega dela.

Priimek otroka
Your answer
Ime otroka
Your answer
Datum rojstva otroka
MM
/
DD
/
YYYY
Spol
Otrok bo obiskoval vadbo na
Otrok obiskuje razred
Primer: 1. a
Your answer
Ulica in hišna številka
Primer: Staničeva ulica 41
Your answer
Poštna številka in kraj
Primer: 1000 Ljubljana
Your answer
Alergije, zdravstvene posebnosti otroka
Your answer
Ime in priimek skrbnika
Your answer
Kontaktni email
Your answer
Kotaktni telefon
Primer: 040 775 779
Your answer
Opombe
Your answer
S prijavo izjavljam, da se prostovoljno včlanjujem v Smučarsko društvo Novinar in sprejemam pogoje članstva, si so opredeljeni v statutu društva ter dovolim uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe društva. Društvo se obveže, da bo osebne podatke obdelovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Dovoljujem tudi uporabo slikovnega in video gradiva posnetega na vadbi ter izdelke otrok v izobraževalne in promocijske namene društva (npr. objava na internetni strani, na predstavitvenih plakatih) v okviru svojih dejavnosti. Če je oseba mlajša od 18 let, mora biti prijava poslana s strani staršev oz. zakonitega zastopnika!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms